2777
2789

مامانها از چه روشی یا کرمی استفاده کردید جای بخیه و ترک شکمتون محو شد؟ و از چه زمانی شروع کردید

جای سزارین من بخیه نخورده از لیزر استفاده شده اما خوب یک خط نازک کوچیک هست و ترک شکمم دارم رنگش کم کم سفید شده کمی از پوست معمولیم روشن تره 

ولی میخوام یک طوری کلا محو بشه

ممنون میشم تجربه هاتون رو بهم بگید🙏🌹🌹🌹

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
رنگ ترک که سفید شه درمان نداره تو قرمزی لیزر میشه

سلام عزیزم 

واقعا میشه؟؟من همیشه دغدغه مدهمینه بعد بارداری باخط هایی ک بوجود میان باید چکار کرد

گرچه الان باردارنیستم

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  واقعا میشه؟؟من همیشه دغدغه مدهمینه بعد بارداری باخط هایی ک بوجود میان باید چکار کر ...

باز هم کامل کامل مثل روز اول نمیشه با لیزر کلا درد بی درمونه:(

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
باز هم کامل کامل مثل روز اول نمیشه با لیزر کلا درد بی درمونه:(

ای بابا چقد بد 

مرسی که جواب دادی گلم🌹

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

دختر داییم بعد چهارده سال لیزر کرده. من ندیدمش ولی خودش میگه خیلی خوب شده 

نه اینا قابل برگشتت

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊