دوستان من ۱۵ سالمه و تقریبا از بچگی راحت بودم میگم راحت نه ک بیرون گردش میرفتم و تیپ آنچنانی داشتم نه چون خودم اونجوری دوست ندارم و درسته ک چادر نمیپوشم ولی خیلی هم باز نمیگردم خواستم هر کدومتون یه جمله خواهرانه بهم بگید شاید ب دردم خورد در مورد شخصیت ، زندگی ، طرز صحبت ، استایل ، اخلاق و معاشرت و هر چی که فکر میکنید لازمِ بدونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...
تا قبل از دانشگاه رفتنت اصلاااا سراغ دوستی های دختر پسر نرو... اصلاااا.. چون توی نوجوانی ادم مثل یه برگ میمونه که راحت هر نسیمی بیاد جابهجاش میکنه.. اصلا بهشون فکر هم نکن که از هر لحاظ برات بده
ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارددلا دیوانه شو! دیوانگی هم عالمی دارد