2777
2789
اتفاقا تویه همین تعطیلات یکی از آشناهام خرید اینترنتی کرد و ب دستش رسید .. ولی این دیگه کلاهبرداره م ...

میدونم بخاطر همین کار کسایی هم ک دنبال ی لقمه نون حلال باشن سخت اعتماد میکنن میشه تو کانالمون عضو شی و به بقیه معرفی کنی. چی میفروشن این طرف

فقط خدا می تونه این اوضاع رو تغییر بده❤️ با افتخار یکی از طرفدارای شهید ابراهیم هادی (داداش) 🤗 گیاهان دارویی داریم در حد توانم پاسخ گوی سوالات هستم 
میدونم بخاطر همین کار کسایی هم ک دنبال ی لقمه نون حلال باشن سخت اعتماد میکنن میشه تو کانالمون عضو شی ...

کانال لباس بود .. باشه عزیزم

"یه روز قرار بذاریم همه با هم یکجا آهی بکشیم..."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کانال لباس بود .. باشه عزیزم

ما تو کانالمون آدرس مغازه شماره تماس کسی عضو باشه نام و فامیل و فقط شماره شناسنامه مونده بدیم😅

فقط خدا می تونه این اوضاع رو تغییر بده❤️ با افتخار یکی از طرفدارای شهید ابراهیم هادی (داداش) 🤗 گیاهان دارویی داریم در حد توانم پاسخ گوی سوالات هستم 
ما تو کانالمون آدرس مغازه شماره تماس کسی عضو باشه نام و فامیل و فقط شماره شناسنامه مونده بدیم😅

شماره تماس گذاشته ولی زنگ میزنم میگه کدش تغییر کرده .. ۱۱۸ گفت از دسترس خارج کرده

شماره تماس گذاشته ولی زنگ میزنم میگه کدش تغییر کرده .. ۱۱۸ گفت از دسترس خارج کرده

ای بابا. انشالله ک اینجور نباشه 

ن عزیزم میگم من فقط ۱۰۰ خرید کردم .. ک مطمئن بشم ارسال میکنن بعد بقیه رو سفارش بدم .. چجوری خوندی اخ ...

عزیزم‌برای همینم که شده برو فتا....اگه میخوای به بقیه کمک کنی با مدارکت رو تا کانالش‌رو ببندن ..اخه مگه چندتا از کسای که سفارش‌ ‌میدن‌اینجا هستن٫!

عزیزم‌برای همینم که شده برو فتا....اگه میخوای به بقیه کمک کنی با مدارکت رو تا کانالش‌رو ببندن ..اخه ...

خواستم اگه کسی تاپیکو دید بره کانالشو گزارش بزنه .. چون من بخوام برم شکایت کنم همسرم میگه ول کن ۱۰۰تومنوبیخیال و نمیزاره برم .. کلا فکرش با من فرق داره در این باره