2777
2789

من با هرکس دعوام بشه یا ناراحت بشم ازش بخصوص خانواده و بخصوص وقتی مقصر اونا باشن

اول ک همه حرفای دلمو رک میگم بشون

و ی مدت کاملا قطع رابطه میکنم و خودمو دریغ میکنم ازشون ک قدر بدونن 

و بعد ی مدت آشتی می‌کنه م باز مثل قبل دعوا عادی رفتار میکنم

ب نظر خودم اینجوری هم طرف و تنبیه کردم ک یاد بگیره چطوری رفتار کنه هم باز رابطه رو مثل قبل ادامه میدم

ولی خواهرم بی احترامی اینا نمیکنه حرف خاصی نمیزنه فقط فاصله میگیره و رابطه رو قطع یا کم میکنه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه می‌کنیتو زندگی در نهایت همه با خودشون میگن بعد یه مدت خودش خوب میشه و کسی تلاشی واسه رفتار به ...

من اینقدر بدبختم که حتی اگه مقصر نباشم خودم برمیگردم از طرف معذرت خواهی میکنم 

همیشه ترس از دست دادن دارم🤦‍♀️

الانم طرفم رفته دختر فالو و لایک کرده بهش پیام دادم کلی حرف بارش کردم ولی الان که یه ساعت گذشته پشیمونم از حرفام 

رفتار درست چیه به نظرتون چیکار کنم منتظر بمونم خودش بیاد توضیح بده یا چی؟

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

من اینقدر بدبختم که حتی اگه مقصر نباشم خودم برمیگردم از طرف معذرت خواهی میکنم همیشه ترس از دست دادن ...

تو که می‌دونی در نهایت این رابطه به جایی نمی‌رسه پس دندون لق رو زودتر بکن تا روانت آسیب بیشتری ندیده 

بحث همسر با دوست پسر فرق داره

تو که می‌دونی در نهایت این رابطه به جایی نمی‌رسه پس دندون لق رو زودتر بکن تا روانت آسیب بیشتری ندیده ...

ههههعی چی بگم دیگه واقعا خسته شدم ۳۰ سالم شده هنوز آدم درست حسابی ندیدم 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

اشتباه می‌کنیتو زندگی در نهایت همه با خودشون میگن بعد یه مدت خودش خوب میشه و کسی تلاشی واسه رفتار به ...

ب خواهرم چی میگن اونوقت 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
ههههعی چی بگم دیگه واقعا خسته شدم ۳۰ سالم شده هنوز آدم درست حسابی ندیدم

عزیزم تو سنی هستی که خودت دیگه مردا رو میشناسی

تمرکزت روی خودت و پیشرفتت باشه ، تو اگر زن موفقی باشی با مردای موفق که سرشون به تنشون میارزه رو به رو میشی 🌱