2777
2789
عنوان

شوهرم گفت میخای بری برو. من هم اومدم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 2671 بازدید | 101 پست

اون جدی نگفته برو ولی شما جدی گرفتی زفتی.قبلش بهش میگفتی.الانم خودت رفتی خودتم باید برگردی.عمرا بیاد دنبالت

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم محلش ندادم. اصلا بهش زنگ نزدم. خوب خودش گفته برو. الکی الکی. مگه من مسخره اش هستم

اینو بدون همه مردا ی دنده لج دارن که اگر بیوفتن رو دنده لج ممکنه ی شبه زندیگتو به باد بدی فقط جهت نصیحت گفتم هیچ موقع سعی نکن رو لج بندازیش من خواهرشوهرم فقط برا ی قهر ساده اومده بود خونه باباش ووقصدش طلاق نبود چون سر ی موضوع کوچیک اومده بود قهر شوهرش لج کرد و طلاقش داد به همین راحتی

اشتباه کردی رفتی همون لحظه که گفت میتونی بری راه بازه میگفتی راه که همیشه بازه واسه من واسه تو راه ب ...

این ک ادم شوهرش ب خاطر مهریه تحمل کنه خیلی سخته همون بهتر ک بره 

ولی ب نظرم دیگ خیلی سخت گرفته

کاربری دست دو نفر 🥰

زندگی مگه مسخره بازیه به خاطر بچه ات هم که شده برگرد من رو مامانم هوو اومد مامانم به خاطر بچش موند اونوقت شما سر چه چیز الکی رفتی خونه مامانتگلم برگرد نزار موقعی که تو نیستی یکی دیگه جاتو پر کنه

الان بعد یک هفته گفت برگرد. گفتم خودت بیا دنبالم. گفت اگه بیام یک میلیون جریمه میشم. خودم هم دوست ندارم برم. احساس میکنم سبک میشم خودم برم. نظر شما چیه؟

دیگه تا کلی زنگ زد روز سوم جوابشو دادم. گفتم خودت گفتی برو خواستی نگی. خیلی نرم تر شده بود. آشتی کرد ...

خونوادت فهمیدن قهر اومدی خونشون؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!