2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا باید بگیریم  قیمتش چند بود؟  جوابم داد؟

آره خیلی خوب بود من شدید مشکل داشتم یه دکتر طب سنتی بهم داد که پیجشون رو گم کردم اما شمارش اینه 09011456644 خواستی پیام بهش بده پیجشو بگیر من بخوام برات بگیرم طول میکشه 130 بود فک میکنم 3 ماه پیش خریدم ولی خیلی عالی بود لک هام رفت جوشامم همینطور تنفسمم بهتر شد  

آره خیلی خوب بود من شدید مشکل داشتم یه دکتر طب سنتی بهم داد که پیجشون رو گم کردم اما شمارش اینه 0901 ...

خدایی اگه لکها صورتو میبره بخریم خیلی دیگه هزینه کردیم گدا شدین، خب الان کبدت کلا پاکسازی شده مشکلی نداری؟ 

خدایی اگه لکها صورتو میبره بخریم خیلی دیگه هزینه کردیم گدا شدین، خب الان کبدت کلا پاکسازی شده مشکلی ...

خدایی برا من ک عالی بود چند نفرم معرفی کردم بهشون راضی بودن اونا هم. الان نه آنزیم های کبدم همه نرمال و اینکه بهم گفت کلا کبد باید 6 ماهی یه بار پاکسازی شه ک پوست خراب نشه

خدایی اگه لکها صورتو میبره بخریم خیلی دیگه هزینه کردیم گدا شدین، خب الان کبدت کلا پاکسازی شده مشکلی ...

عطاری داریم ما ی محصول خارجی داریم گیاهی برای کبد چرب عالی هستش قبلش سونو بگیرین و بعد مصرف هم بگیرین نتیجه و تغییرش ببینین 

فقط خدا می تونه این اوضاع رو تغییر بده❤️ با افتخار یکی از طرفدارای شهید ابراهیم هادی (داداش) 🤗 گیاهان دارویی داریم در حد توانم پاسخ گوی سوالات هستم 

پاکسازی کبد در خانه

برای پاکسازی صحیح کبد باید فرد در رژیم غذایی خود از یک سری مواد غذایی اجتناب کند مانند: سس ها، غذاهایی که چربی اشباع دارند، فرآورده های صنعتی و مصرف بیش از اندازه کافئین؛ زیرا اکثرا این مواد غذایی با تولید آمونیاک در بدن باعث مسمومیت کبد می شوند.

و از طرفی مواد غذایی که حاوی آلسین و سلنیوم (سیر)، آنتی اکسیدان (گل کلم و کلم بروکلی)، گلوتاتیون (آووکادو)، کروفیل (کاهو) ویتامین ب و ث (غلات سبوس دار، مرکبات و گریپ فروت)، فلامانوئید ها(چغندر قرمز) و اسید های آمینه (گردو) هستند باید در رژیم غذایی قرار بگیرند زیرا این مواد باعث پاکسازی کبد و بهبود عملکرد آن می شوند.

منبع: سایت عطارک