2777
2789
من همسرم واقعا انسان خوبیه ولی واقعا با ازدواج و آوردن بچه ، پسرفت کردم  شغلم و اعتمادبه نفسم ...

رانندگي چرا

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رانندگي چرا

من بیشتر از ده سال بود ماشین داشتم.

الان مثلا تو تونل توجید و شیب خروجی با خودم میگم وای یعنی من تو این مسیر رانندگی میکردم؟؟

واقعا میترسم بعد ده سال رانندگی

اعتماد به نفسم زیر صفر شده

من بیشتر از ده سال بود ماشین داشتم. الان مثلا تو تونل توجید و شیب خروجی با خودم میگم وای یعنی من تو ...

☹️

ناراحتي نداره

دوباره بشين پشت فرمون

به حرف هيچ كس ام گوش نكن

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
همیشه به خودش میگم از عمل ازدواج پشیمونم ولی از انتخاب شوهرم نه.

اره درک میکنم چی میگی ولی تا اخر ک نمیتونستی محجرد و تنها بمونی به این فکر کن با مورد خوبی ازدواج کردی

ولی انقدر مردای مورد دار و ناسالم زیاد شدن ک واقعا من میترسم حتی با کسی اشنا یشم

یکی از اشناهام تعریف میکرد شوهر دوستش ازش راب ط ه 3 نفره خواسته😣😣

فک کن مرد رو ببینی میگی چ جنتلمن و باشخصیت و ارومه

☹️ ناراحتي نداره دوباره بشين پشت فرمون به حرف هيچ كس ام گوش نكن

بعد ازدواج دو یا سه بار اونم از اجبار نشستم.

جایی مهمونی زنونه دعوت بودم شام ، خارج تهران بود.

نمیدونم شوهرمو مقصر بدونم یا خودمو.

رانندگی کوچیکشه

کارم

درآمدم 

....

ای بابا 

من بیشتر از ده سال بود ماشین داشتم. الان مثلا تو تونل توجید و شیب خروجی با خودم میگم وای یعنی من تو ...

بشین نویس نقطه ضعفاتو و اینکه چی باعث عدم اعتماد بنفست میشه 

یکی یکی حلشون کن 

مثلا رانندگی با دو جلسه کلاس اموزشگاه رانندگی اوکی میشه

اره درک میکنم چی میگی ولی تا اخر ک نمیتونستی محجرد و تنها بمونی به این فکر کن با مورد خوبی ازدواج کر ...

نه خدارو هزار مرتبه شکر با اینکه تو سن بالا ازدواج کردم، از هر نظر شوهرم خداروشکر خوبه

ظاهر

اخلاق

خانواده

اعتقادات

مسئولیت پذیر و کاری

خداروشکر

یه سالم فاصله سنی داریم. از نظر مالی هم خداروشکر

نمیدونم ، خیلی وقتا به این نتیجه میرسم ، خودم مدیریت نکردم.

مثلا کارم باید بعد ازدواج، اوایل نیمه وقت میکردم تا چشم شوهرم نترسه.

اینقدر دیر میومدم خونه، تا بچه دار شدم از فرصت استفاده کرد و گفت نرو سرکار

بشین نویس نقطه ضعفاتو و اینکه چی باعث عدم اعتماد بنفست میشه  یکی یکی حلشون کن  مثلا رانن ...

بلدم

میگم مهمونی خارج شهر شام دعوت بودم، چون مامانم گفت آژانس برگشت اعتبار نداره.

ماشین بردم.گفتم بی درایتی کردم کلا

من همسرم واقعا انسان خوبیه ولی واقعا با ازدواج و آوردن بچه ، پسرفت کردم  شغلم و اعتمادبه نفسم ...

منم شغلم و از دست دادن.قبلاها پدرم یه ماشین زیر پام گذاشته بود و صبحا میرفتم دادگاه عصرها دفتر. اما حالا که بخاطر کار شوهرم اومدیم شهر غریب تقریبا یک خونه دار کاملم.

منم شغلم و از دست دادن.قبلاها پدرم یه ماشین زیر پام گذاشته بود و صبحا میرفتم دادگاه عصرها دفتر. اما ...

من بچه ام به دنیا اومد دیگه سرکار نرفتم.

نمیدونم شایدم ناشکری میکنم.

بازم خدارو شکر زندگی آروم داریم.

انشالله همیشه خوش باشین، شما هم حتما راضی هستین مثل من که دوام آوردین.