دغدغه های آدم فرق میکنه کلا نمیشه گفت پیشرفت نمیکنی
ترجمه آیة الکرسی خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مىگيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مىداند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمىيابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم که با هم تبادل نظر کنیم
اگه زن و شوهر همدیگه رو همه جوره حمایت کنن پشیمون نمیشی، موقعی که من ازدواج کردم من فوق دیپلم داشتم شوهرم دیپلم، الان من ارشد دارم، شوهرم لیسانس، کار من شهر دیگه، محل زندگیم شهر دیگه، و محل تحصیلم شهر سومی بود، تو همه اینا شوهرم همرام بود، باید با کسی ازدواج کنی که با تمام وجود پیشرفت تو براش مهم باشه