2777
2789

نه شوهرم هیچ وقت مانع پیشرفتم نبوده تشویقمم میکنه همیشه هم وقتی میخواستم ارشد بخونم هم الان که تشویقم میکنه به پیشرفت تو هر زمینه ای

به نظرم باید اول درمورد این چیزا صحبت کرد بعد تصمیم به ازدواج گرفت

دوست منم 25 ازدواج كرده شوهرش واسه هر كاري محدودش ميكنه و دهن بينه

28 سالشه ده سال بزرگتر نشون ميده😢

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا همچی سخت تر میشه 

من به شدت برا ارشد درس میخوندم یهو ول کردم 

پایان نامم تند پیش می دم الان خیلی کند شدم

دغدغه های آدم فرق میکنه کلا نمیشه گفت پیشرفت نمیکنی 

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

من اتفاقا میخاستم دانشگاهمون ول کنم 

همسرم مانع شد 

الان خیلی خوشحالم که..... نکردم

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
تو زندگی متاهلی پیشرفت کردیم. اما زندگی شخصیم بنظرم نه.

منم همچین حسی دارم تو زندگی مشترکم راضیم و تا حدودی پیشرفت داشتم ولی از نظر درونی و شخصی و... احساس پسرفت دارم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

اگه زن و شوهر همدیگه رو همه جوره حمایت کنن پشیمون نمیشی، موقعی که من ازدواج کردم من فوق دیپلم داشتم شوهرم دیپلم، الان من ارشد دارم، شوهرم لیسانس، کار من شهر دیگه، محل زندگیم شهر دیگه، و محل تحصیلم شهر سومی بود، تو همه اینا شوهرم همرام بود، باید با کسی ازدواج کنی که با تمام وجود پیشرفت تو براش مهم باشه