2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

261 بازدید | 17 پست

سلام دوستای خوبم تو تاپیک های قبلیم گفتم درخواست طلاق دادم چون شوهرم هم دست بزن داشت هم بچه ننه هم عقیم بود دیگه بار اخری که دست روم بلند کرد اومدم خونه بابام و تصمیم قطعی طلاق گرفتم حالا هی ادم میفرسته واسطه گری منم داداشم کنکور داره ارامش خونه رو بهم میزنن خیلی سعی کردم بزارم داداشم کنکور بده بعد بیام اما دیگه دست روم بلند کرد تحملم تموم شد من ۲۵ سالمه معلمم هستم بنظرتون بهشون چی بگم ادمایی که میفرسته

بگو تصمیمتو گرفتی تامام

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این مشکلی که داره فیزیکی هم برخورد میکرده الانم واسطه میفرسته ؟ فقط میتونم بگم  خیلی پرروه! اگر نمیخوای باهاش بمونی  مهرت حلال جونت ازاد. همینو بگو به واسطه.

یه سوال راجب معلم بودنت ادم تا چند سالگی میتونه کنکور بده تا معلم بشه رتبت چند باید باشه

عزیزم من سال ۹۳ کنکور تجربی با رتبه ۱۹۰۰شدم البته اونموقع ها سخت میگرفتن تا ۲۳ اینا میشه

عزیزم من سال ۹۳ کنکور تجربی با رتبه ۱۹۰۰شدم البته اونموقع ها سخت میگرفتن تا ۲۳ اینا میشه

من الان ۲۵ سالمه میشه بازم دربیام

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم