2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ترسی داره  اون به این ریزی که تورو نمیخوره

میدونم نمیخوره میترسم بیاد زیر دست و پام یا بیاد تو رختخوابامون بگیرمش باید فردا بشور بساب کنم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
ی پنیر بنداز زیر کابینت

بابا اون ماله تو کارتوناس

😂

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
این جیگرایی که میگن ترس نداره چیزی نیست که،. اگه توی خونه ی خودتون، بغل دستتون موش بپره عکس العملتو ...

دقیقا 

همه میگن ترس نداره حالا از نزدیک خونشون رد شه دیگه ترسناک میشه

زمانی ترس نداره که خونه اسی باشه نه خودشون 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نه اون سیاه پوسته چاقه😁😁😁

👌😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نمیدونستم اگه باهاشون کاری نداشته باشی اونا هم کاری ندارن

مگه ماره اگه کاری نداشته باشی نیش نمیزنه😅... آره اسی کاری نداشته باش اون موقعی مثل خونه ی ما تو کابینت‌ها رو گاز گاز میکنه و لحافاشو به... میکشه😂

گاهی بساط بغل خودش جور میشود 
این جیگرایی که میگن ترس نداره چیزی نیست که،. اگه توی خونه ی خودتون، بغل دستتون موش بپره عکس العملتو ...

من نمیترسم اتفاق افتاده برام رد شه فقط سوسک لعنتی هیولاست😣

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
من نوتلا کذاشتم یک ساعته موش رفت توش  حالم بهم خورد دیدمش  شوهرم انداختش دور

اه خیلی کثیفت خدا کنه اینم بیوفته به تله زودتر

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕