2777
2789
چرا مگه چشه انزیم چیه؟

عمل باید به بدنت بسازه اگه اوکی نبود خیلی بد میشه ، زن داییم بعد عملش انقدددد خوووون اورد بالااا

ولی یکی از دوستام عمل کرد هیچیش نبود

انزیم بیشتر واسه دماغ گوشتیه بدرد استخونی نمیخوره

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
حالا این چرا چشاش بااااااازههههههه  خداا

بعد عمله😂😂

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه عکس بینیتونو بفرستین  و اینکه چه قیمتی ؟

فيلر با ىعث چي ميشه؟

من بينيم گوشتيه كدو م بهتره؟

ميخام چاق نباشه خخ

فيلر چقدره هزينش؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

آنزیم چیکار میکنه عزیزم؟

دماغ رو جمع میکنه و فرم میده ، میشه باهاش دماغ رو داد بالا و کلا دماغ رو جمع کرد ولی بین ۲ تا ۶ جلسه باید رفت

من دوستم رفته بود خیلی راضی بود با اینکه کامل نرفت

من خودمم با استخونم مشکلی ندارم فقط نوک دماغمو یکم میخام بدم بالا شرایط بهتر شه یه جای خوب پیدا کنم میرم

يعني بيني من با انزيم لاغر ميشه؟؟؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

دماغ رو جمع میکنه و فرم میده ، میشه باهاش دماغ رو داد بالا و کلا دماغ رو جمع کرد ولی بین ۲ تا ۶ جلسه ...

چقدره هزينش؟

من ميخام بينيم لاغر بشه گوشتي و چاقه

ميشه؟

چقدره هزينش؟ من ميخام بينيم لاغر بشه گوشتي و چاقه ميشه؟

اطلاعی از هزینش ندارم ولی فک نکنم زیاد باشه اگه اشتباه نکنم دوستم قبل از عید ۷۰۰ گفت

امتحان نکردم منم ولی شنیدم واسه بینی های گوشتی خیلی خوبه