هر کی میخواد تو این ختم شرکت کنه بیاد،اگه تو تاپیکهای قبلم بوده باشید من میخوام واسه رد مظالم روزی یکبار با شما دوستان قرآن رو ختم کنیم،اونایی که به گردنم حقی دارن،غیبتی کردم تهمتی زدم یا هرچی،ثوابش و تقدیم کنیم به کسایی که به گردنمون حقی دارن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید حداقل 30 نفر جمع بشه هر روز ولی متاسفانه نمیشه انگار...عزیزم همین که نیتت پاکه یه جز هم بخونی ولی با نیت درست خیلی ارزش داره اونم ماه مبارک رمضان...فعلا دو نفری بخونیم چاره ای نیس❤😉
مرسی گلم که حداقل تو اومدی،امروز من یک و میخونم تو دو رو،فردا من سه تو چهار همینجوری بیا ادامه بدیم
باشه عالی میشه...کاش بتونیم تا آخر رمضان یه دور بخونیم کامل قرانو...اگه تونستم بیشتر بخونم خبر میدم عزیزم😘 به امید خدا...دستت درد نکنه باعث کار خیر شدی😍