2777
2789
عنوان

بنظرتون چطوره؟ خوبه؟

438 بازدید | 18 پست

سلام دوستای نی نی سایتی عزیز 

من یه خواهر دارم که یه چند ماه دیگه سنش میشه 15 سال

خواهرم خیلی خیلی به بازیگری علاقه داره و خیلی اصرار داره بره توی این کار

خانواده ام هم مخالفن 

راستش میخواستم بپرسم خوبه که بره؟ 

از لحاظ محیط سینما چطوره؟ 

هر چی میدونید بگید

راستی یه چیز منم وقتی بچه بودم خیلی دوست داشتم بازیگر بشم ولی از سرم افتاد دیگه بهش علاقه نداشتم 

ولی این خواهرم عاشق بازیگری هس

بدون رابطه نمیتونه بازیگر بشه اگه قبول داره بره

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ وجه 

محیط سینما معلومه چیه...

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

اول باید تئاتر بخونه بعد وارد سینما بشه- باید خیلی لوند و پرو باشه - زیبا باشه- محیط سینما هم همچین محیط خوبی نیس شرایط و بازار کار سینما هم خوابیده و آنچنان شهرت و در آمدی هم براش نداره جز اینکه پارتی داشته باشه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
درست متوجه نشدم

چیشو دقیقا؟! 

گفتم باید حتما رابطه داشته باشه واضح نبود؟!

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜