2777
2789
عنوان

شوید خشک

372 بازدید | 11 پست

سلام شوید خشک از عطاری گرفتم توش شن داره چیکار کنم به نظرتون... بریزمش دور؟! 

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین پاک کن 

شن چجوری پاک کنم. درشت نیست که بشه بادست برداشت. بیش از حد ریزه. مثل ریگ. اونم میریزم ته بشقاب سفید میشه دیدش🥺🥺

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
قبل اینکه بریزی رو برنج بشورش. بذار تو کاسه اب بریز بذار خاکا ته نشین بشه .همینطور چندبار این کار ت ...

اهان. خیلی هم عالی... مرسی عزیزم💜💋

اووو ببین از الک یا چای صاف کن رد کن ببین نمیشه اگه نه بریز بیرون دیگه 

الک کردم شویدای ریز و خوشبو باهاش الک شد. هرچی چوب خشکو شوید دربو داغون بود موند😂😂