پسرم یکسالو۱۵روزشه ، بابا و ماما میگه ولی منطورش ما نیستیم همینجوری بی هدف میگه، خیلی زود راه افتادالان تندم میتونه راه بره، هرچیزی میحواد با اشاره نشون میده چیزایی ام که میگیم متوجه میشه ولی نمیگه ، چه کار کنم زود حرف بزنه چون برای چیزایی که میخوادو ما متوجه نشیم خیلی جیغ میکشه
تخم کبوتر بده بخوره برات مثل بلبل حرف میزنه 3 بار 4 بار بده بخوره
گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩👧🌹
پسر عمه من تا سه سالگی اینطوری بود الان خوب شده باهاش حرف یزن بگو تا وقتی درست نگی بهت اونی که میخوام رو نمیدم یا به چیزی که علاقه داره مثل جوجه بگو تکرار کن اینقدر خودت تکرار کن تا اونم بگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
افرین دقیقا ، منم بچه بودم تا ۴ سالگی و اینا حرف نمیزنم باز حالا بچه شما خیلی خوبه ، بعد مامانم تخم ...
آره عالیه اینجا تو شهر ما زیاد ب بچه هاشون میدن
گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩👧🌹