2777
2789
عنوان

چه کارکنم پسرم حرف بزنه

81 بازدید | 10 پست

سلام

پسرم یکسالو۱۵روزشه ، بابا و ماما میگه ولی منطورش ما نیستیم همینجوری بی هدف میگه، خیلی زود راه افتادالان تندم میتونه راه بره، هرچیزی میحواد با اشاره نشون میده چیزایی ام که میگیم متوجه میشه ولی نمیگه ، چه کار کنم زود حرف بزنه چون برای چیزایی که میخوادو ما متوجه نشیم خیلی جیغ میکشه

تخم کبوتر بده بخوره برات مثل بلبل حرف میزنه 3 بار 4 بار بده بخوره

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

پسر عمه من تا سه سالگی اینطوری بود الان خوب شده باهاش حرف یزن بگو تا وقتی درست نگی بهت اونی که میخوام رو نمیدم یا به چیزی که علاقه داره مثل جوجه بگو تکرار کن اینقدر خودت تکرار کن تا اونم بگه

موفق باشی گلم

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخم کبوتر بده بخوره برات مثل بلبل حرف میزنه 3 بار 4 بار بده بخوره

افرین دقیقا ، منم بچه بودم تا ۴ سالگی و اینا حرف نمی‌زنم باز حالا بچه شما خیلی خوبه ، بعد مامانم تخم کبوتر بهم داد خوب شدم 

پسر عمه من تا سه سالگی اینطوری بود الان خوب شده باهاش حرف یزن بگو تا وقتی درست نگی بهت اونی که میخوا ...

پسرمن سه سال و دوماهشه

کاش بمیرم هنوز درس نمیگه.سوال میپرسی جواب نمیده،ولی میگم برو چیزیو بیار میاره.میگم برو بشقابتو بزار رو اپن میزاره.باباش میاد میپره جلودر ددرو بازمیکنه‌شدیدا فضول و شیطونه‌من دی.ه بریدم نمیدونم چشه.با بچه ها همسنشم بازی میکنه بازیا دویدنی و اینا

دوستت دارم خدا💞
افرین دقیقا ، منم بچه بودم تا ۴ سالگی و اینا حرف نمی‌زنم باز حالا بچه شما خیلی خوبه ، بعد مامانم تخم ...

آره عالیه اینجا تو شهر ما زیاد ب بچه هاشون میدن 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹