2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من واسه افطار چی درست کنم؟ 

♡ ♡ وَ تَنهآیـے تَقدیـر آدمایـیـِـہ کِـہ دَر قَلبِشون قَبرِستونے اَز حَرفـهاے نَگُـ؋ـتـہ دارَن:)🤍 ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ یک عدد دهه هشتادی 💠
واس افطار مرغ بزار واس شامم قورمه سبزي

واسه افطار مرغ شام قرمه سبزی😐😐

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

سوپ و نون پنیر سبزی و خرما و زولبیا بامیه با هندونه و شربت خاکشیر و چای واسه افطار

باقالی پلو با مرغ و سالاد ماکارونی و سالاد فصل واسه شام

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻

افطار سوپ درست کن کنارش کتلت

برا شام خودتونم سالاد الویه.ماکارونی‌یا پیتزا.اگ هم رسمی هستین خورشتی درست کن مث قیمه

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

افطار اش رشته یا حلیم با نون پنیر و خرما و خیار و گوجه و گردو و زولبیا بامیه 

شام اگه جاش و داری جوجه درست کن با یه مدل خورشت یا مرغ بریونی درست کن با یه مدل خورشت و سالاد و مخلفات 

خب چي ميشه؟

افطار باید ساده باشه سوپ نون و پنیر فرنی

اینا که شد دو مدل شام

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

زرشک پلو 

حلیم حلوا شله زرد فرنی عدسی  از اینجور چیزها یکی دوتا انتخاب کن بپز 

نون پنیر سبزی گردو زولبیا بامیه گوجه خیار زیتون  خرما مربا عسل و اینجور چیزها رو هم یه سری خوشگل بچین تو طرفت 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود