2777
2789

دروغه جنساشون محاله به درد بخور باشه الان فقط یه مبل ۲۵ میلیون شده چه برسه کل سرویس

عزیزان لطفا برای عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستید.❤اخه خیلی تعریف شنیدم از دعای نی نی سایتیا😍❤من میخوام خیابونای شهرو با تو گَز کنم💔دارمش ولی ندارمش💔💔بعضی موقع ها همه چیز هست ولی به جز اونی که باید باشه🥺💔کنکور دارم امسال برام دعا کنید😍❤ کاربری هستم بدون اینکه قضاوتت کنم جوابتو میدم 🙃😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نخریدم

اما نکن اینکارو جنس اشغال میدن بهت بعدها ده برابر باید خرج کنی دوباره بخری

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

قیمتش خوبه ولی باید کیفیتم ببینید

یکی از اقوام ما چن سال پیش از حسن اباد سرویس چوب خرید نصف قیمت ولی بعد یکی دو سال داعون شدن 

بعد اونا هیشکی برا سرویس چوب سراغ یافت اباد و حسن اباد نمیره

اره واقعا چون قیمتش مناسبه بفکر خریدش افتادم ولی نمیدونم چقد کیفیت دارن

ولی فکر کنم از اونایی باشه که بعدا اضافه کنن قیمتو مصلا به بهونه تشک تخت  مدل پارچه این جور چیزا قیمتو زیاد کنن

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
قیمتش خوبه ولی باید کیفیتم ببینید یکی از اقوام ما چن سال پیش از حسن اباد سرویس چوب خرید نصف قیمت ول ...

این منطقه ما همه میگن تهران مبل خیلی ارزونه و همه برای خرید سرویس چوب جهاز میرن تهران یجوری صحبت میکنن از ارزونیه اونجا که ادم ذوق مرگ میشه.ایا واقعا تهران مبل و سرویس چوب خوب ارزونه؟؟؟؟ من از شهرستان رفسنجانم اینجا ی دست مبل راحتی چستر رو بیست میلیونه البته نمیدونم کیفتیش تا چه حد هست سر رشته اصلا ندارم