2777
2789
عنوان

شما هم از این دوستا دارید؟

416 بازدید | 13 پست

امسال به کلاسمون یه نفر اضافه شد 

بعد این اصلا از همون اول هم یجوری بود 

لاک میزد ابرو بر میداشت 

و مزخرف ترین قسمتش این بود ک فک میکنه خیلی خفنو بروزه 

بعد تازه جدیدا بد تر هم شده 

شلوار های کوتاه تر از ۹۰ سانتی میپوشه دست بند های عجیب اندر غریب دهن ناظممونم دیگه سرویس کرده 

عمدی با صدای نازک حرف میزنه بعد مدیرمونم هرچی بهش میگه الیاس درست بگرد این اصلا به خودش نمیگیره 

به خاطر همین زیاد باهاش نمیگردیم

ولی این چند وقت نمیدونم چرا هی تو گروهو هر جا ک میتونه بهمون میگه شما ها همه املید از مد عقبید فلانید بمانید 

شما بودید چه واکنشی نسبت به این نشون می‌دادید؟

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو جنسس

نه

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم
دیگه دوس داره اینجوری زندگی کنه بهترین کار اینه ک کاری ب کار کسی نداشته باشیم

من کاریش ندارم اونه افتاده داره دهنامونو سرویس میکنه

واقعا جای پسر بچه ها تو سایت کم بود، که به حمدلله اونم واقع شد 

فک نکنم با ۱۸۰تا قد بچه حساب شم😒😒

یعنی چی؟؟؟؟؟

هیچی