2777
2789

ژل پرفکتا فرانسه یک پرکننده بر پایه هیالورونیک اسید است که توسط یک شرکت کنسرسیومی معتبر و معروف فرانسوی به نام سینکلر، طراحی ، تولید و به بازارهای سراسر جهان عرضه شده است. هدف استفاده از فیلر های پرفکتا ، برطرف کردن چین و چروک های پوستی ، حجیم سازی بافتی و برجسته سازی ، رفع عدم قرینگی و ترمیم نواقص فیشیال است. این پرکننده در سرتاسر جهان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار بوده و از رقبای مهم کمپانی های شرق آسیا می باشد. خرید ژل با بهترین و معتبر ترین مارک ها برای تزریق و خرید فیلر برای پرکردن حفره ها می تواند عمل جوانسازی را برای بیمار تسهیل و مطمئن کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر  به فروشگاه نوآوران سلامت  مراجعه نمایید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مثلا من صورت گرد دوس دارم بعد بیان مشخص بکنن که صورت مربعی مده و قشنگه من بایددددد به زور تلقین بکنم که صورت مربعی دوس دار😂 این ها از شدت فقر درونی متصل به این جور خزعبلات میشن 

شما کمی مطالعه در رابطه با دوران رنسانس و بعد اون جریان های پست مدرن و بحران های روحی بشریت که داشته باشید به صراحت متوجه ای مسئله میشید که همه ی این ها به شکل بیمار گونه ، راوی زندگی بحرانی و جهلیه که برخواسته از سرکوب احساس های فرا زمینی بشره 

در رابطه با اون احادیثی که فرمودید اولا حضرت یوسف نظر به زلیخا نداشته دوما شما آراستگی رو با زیبایی کاملا اشتباه گرفتید شونه کردن مو حموم رفتن و... همه ی این ها اصول رفتاری و نظافته 

یه نقل قول عامیانه که میگن چرا قیمه هارو میریزی تو ماستا اینجا جاشه ها😂

اینارو در رابطه با حرفی که توی تاپیک گفتید لازم دونستم بهتون بگم 😊 

🕊️برام صلوات بفرستید 
عزیزم مثلا من صورت گرد دوس دارم بعد بیان مشخص بکنن که صورت مربعی مده و قشنگه من بایددددد به زور تلقی ...

بیخیال شما داری سلیقه شخصیت اعمال میکنی من نگفتم صورت مربعی کن میگم وقتی معیار زیبایی رو بر فرص میزارن صورت مربعی.بر اساس اون زیبا ترین دختر تعیین میشه مگه کسی به سلیقه من و تو کار داره .شما میگی زشتی قشنگی وجود نداره من میگم بحث شخصی نیست بحث معیار جهانیه‌..پرورش اندام دیدی مسابقات جهانی ده مدل معیار میارن بر اساس اون زیبا ترین بدن انتخاب میکنن مثلا من نمتونم بگم من دوست دارم باروم این شکل باشه خب تو گزینش رد میشم چون معیار چیز دیگه بوده‌😐شما مهمانپدیر بخای بشی میگن معیار قد ۱۷۰ هست بعد مثلا شما قدت ۱۵۰ میری میگی من من خودم اینجوری دوست دارم خب رد میشی‌🤭پس معیار قشنگی زشتی تو کل دنیا وجود داره.حتی یه طاووس نماد زیبایی هست .کلاغ نماد زیبایی نیس.خدا میگن رنگ مشکی مکردهه سفید رنگ خداست پس الان رنگ قرمز ناراحت بشه بگه چرا خدا اسم من نیاورده 🤣🤣

بیخیال شما داری سلیقه شخصیت اعمال میکنی من نگفتم صورت مربعی کن میگم وقتی معیار زیبایی رو بر فرص میزا ...

آها پس خدا ینی اومده انسانی رو زشت خلق کرده حتما هم اون آدم از خدا دوره و شما اگه فکر بکنید زیبایید از اون بیشتر حق دارید چون وقتی میگید زشتا بیشتر شانس دارن ینی اونا زندگی کردن و خوشبخت بودن واسشون غیر طبیعیه نسبت به بقیه😐 

در رابطه با گزیش شغل هم بهتون بگم چاقی و لاغری و بلندی قد جز زیبابی نیستن چرا؟چون لاغری بیش از حد و چاقی بیش از حد همچنین کوتاهیی قد ممکنه نشونه ی بیماری یا کمبودی در بدن فرد باشه و خطر ناکه بعدشم شغل ها هرکدوم بسته به شرایطی که اقتضا میکنن قد و وزن و... رو میسنجن مث یه پلیس مث یه خلبان و... که این اصلا در حیطه زیبایی نیست 

شما اگه قدت کوتاه باشه مناسب فلان کار نیستی اگه بلند باشه مناسب یه کار دیگه این نوع گزینش ربطی نداره به زیبایی 

اون موضوعیم که میگید معیار زیبایی رو میذارن فلان و ... دقت کردی هیچوقت یکسان نمونده و متغیر بوده اگه امسال به فرض صورت گرد رو معیار قرار دادن سال بعد میگن لوزی چرا؟چون  واسه جبران کمبود های شخصیتی که اونجا وجود داره سعی میکنن اینطوری باشن

مثلا همین جوامعی که شما دارید میگید معیار مشخص میکنن و دارید اونارو استدلال واسه حرفاتون قرار میدید تو دوران جنگ جهان دوم میومدن اجزای بدن رو اندازه گیری میکردن تا متوجه بشن کی از نژاد برتره 

ینی به فرض اگه شما قدت از کسی کوچیک تر بود یا صورتت یجور دیگه بود دلیل بر نژاد پست داره؟😐 

🕊️برام صلوات بفرستید 
آها پس خدا ینی اومده انسانی رو زشت خلق کرده حتما هم اون آدم از خدا دوره و شما اگه فکر بکنید زیبایید ...

بیخیال بد میفهمی منطورمع.لب کلام خشگلی و زشتی وجود داره چه ما خوشمون بیاد چه نیاد چه سلیقمون باشه چه نباشه. چرا از زیبایی حصرت یوسف همه میگن ولی هیچکس نمیگه حصرت داوود خشگل بود 🤣🤣بابا روایات داریم برای زیبایی فرزند یوسف بخونید.پس معلومه زشتی و زیبایی هم وجود داره.