2777
2789

من تنبلی شدید دارم ولی خارش ندارم

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدنم خیلی میخاره تازگیا متوجه این مشکل شدم یعنی تبلی که موجب جوش رو کمرمم زده دکتر گفت ماله همینه ...

وای من کمرم و بازوهاااام جوش میزنههه😐💔☹️

ی مدت سرکه سیب با پنبه میزدم ب جوشا و جای جوشا هم جوش کمتر میزد هم کمرنگ شده بود جاشون تو ی تاپیک تو نی نی سایت خوندم ک سرکه سیب برا جوش خوبه

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
جوش ك خارش فك نكنم حساسيت باز بدن بهتراز سره

ن من سرمم میخاره ولی پوستم سفیده  بعد اینجوری شده دورنگ شده از بس زده و خاروندم هم جاش مونده هم تیره شده چون قبلا خارش شششششدید داشتم الان یکم بهتره ولی پوست دست و مرم مخصوصا دستم بخاطر خارش لک افتاده 😕

ن من سرمم میخاره ولی پوستم سفیده از بس زده و خاروندم هم جاش مونده هم تیره شده چون قبلا خارش شششششدید ...

يعني بخاطر تنبلي ميخاره اخه چه ربطي داره من ي ماه بيشتر اين خارش دارم

ببخشید عزیزم مزاحمت میشم میشه بگی علایمت چیه که شدید هستی ؟

این چ حرفیه گلی 🌺

من پریودام خیلی نامنظم بود یه ماه درمیون پریود میشدم بعضی وقتا هم دوماه درمیون رفتم دکتر سونوگرافی نوشت سونو دادم مشخص شد PCODبودم البته هنوزم هستم

این چ حرفیه گلی 🌺 من پریودام خیلی نامنظم بود یه ماه درمیون پریود میشدم بعضی وقتا هم دوماه درمیون ر ...

فدات عززززیم مرسی 😘منم هم پریودام هم جوش رو کمرم هم موی زائد حالا ن خیلی ولی دارم شکم اوردم وزن یهو اضافه کردم خلاصه کم بیش داشتم علائمشا منتهی من سونو دادم چندماه پیش باوجود اینا نرمال بود تا که 28 اسفند سونو جدیدگرفتم  رو بردم  پیشه یه دکتر ولی دوراز جون بااینکه کلی معروفه احمق گفت سالمی کلیم دارو تقویتی داد بعد رفتم شنیه پیش یه دکتر معروف ودرجه یک تشخیص داد اما دیگه نمیدونم شدیده یا ن منم 4 بود پریودام همش لکه بینی بود یا دوبار دوبار میشدم 😕

فدات عززززیم مرسی 😘منم هم پریودام هم جوش رو کمرم هم موی زائد حالا ن خیلی ولی دارم شکم اوردم وزن یهو ...

خدانکنه گلم😍💛

منم رو شکمم مو دراوردم 

من وزنم تغییر نمیکنه ینی. استوپ زده رو ی وزن لاغر میشم اما چاق نمیشم 

اره منم بردم پیش دکتر گف تا چن سال دیگ خوب میشه دارو نیاز نیس اصن مشکلی نداری پیش ی ماما بردم پیش متخصص زنان هم رفتم گف مشکلی نیس ولی خودم تو اینترنت ک تحقیق کردم دیدم مشکل هس😂💔 نگو شدیدم دارم 🤦🏻 

دکتری ک پیشش سونو انجام دادم گف تنبلی داری ولی اون دوتا هبچی نگفتن😐 من پریودام ی ماه درمیون و خیلی نامنظم بود گاهی تا یکماه لکه بینی داشتم ی مدت عرق رازیانه شبی ی استکان با ی قاشق چایخوری عسل میخوردم میگفتن خوبه متخصص بهم گف برای منظم شدنش بخور