2777
2789

من نخوردم ولي بعيد ميدونم همه اينارو كنترل كنه

سينابتيك ام خوبه

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلتون تنبلی بوده ؟بعد الان اینی که جایگرین کردی رو دکتر برات  تجویز کرده ؟

متفورمين داد من خيلي باهاش عوارض گوارشي داشتم نخوردم

سينابتيك رو مسئول فني داروخونه بهم معرفي كرد. عصاره دارچين و كروم هست. بدون تجويزم ميتوني بخوري. ميل به شيرينيجات رو كم كرده برام. كلا خوشم مياد ازش

مكمل ديابته 

من نخوردم ولي بعيد ميدونم همه اينارو كنترل كنه سينابتيك ام خوبه

الان اینو دکتر براتون نوشته مشکل تنبلی دارید والا بعضیا میگن قرصه خوبی نیست گاها بدتر میکنه موجب کم خونی میشه نمیدونم اینم یه دکتر خیلی سرشناس برام نوشت 

متفورمين داد من خيلي باهاش عوارض گوارشي داشتم نخوردم سينابتيك رو مسئول فني داروخونه بهم معرفي كرد. ...

برا من بخاطر تنبلی داده 😕منم همینطورم سردرد عذرررر میخوام  واسهال میگیرم بعد نوشته که عادی نیشه تازه دوروزه خوردم 

الان اینو دکتر براتون نوشته مشکل تنبلی دارید والا بعضیا میگن قرصه خوبی نیست گاها بدتر میکنه موجب کم ...

عزيزم سينابتيك اصلا چيز خاصي نيست كه عوارض بده

فقط عصاره دارچين و كروم هست. 

تو يه تحقيقي ميگفت كسايي كه مشكل تخمدان پلي كيستيكو اينا دارن كرومشون هم به نسبت بقيه پايينه. 

دارچينم كه ميدوني واسه ديابتيا عاليه قند خون رو كاهش ميده. 

فقط اگه به دارچين حساسيت ذاري نخور همين

برا من بخاطر تنبلی داده 😕منم همینطورم سردرد عذرررر میخوام  واسهال میگیرم بعد نوشته که عادی نیش ...

سردرد نه

ولي من باهاش يه شدددت حالت تهوع داشتم و اسهالم اره

ولي تهوع بدي بود رسما از غذا خوردن افتاده بودم

سردرد نه ولي من باهاش يه شدددت حالت تهوع داشتم و اسهالم اره ولي تهوع بدي بود رسما از غذا خوردن افت ...

ن من حالت تهوع و سردردم نسبت به ادن حالتم کمتره ولی نوشته خوب عادی میشه 😕