2821
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 47 پست

مبارکه برا ما هم دعا کن

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
مثبته مبارکه😍 برو آزمایش

وای خدا من واقعا ممکنه مثبت باشه

همیشه به وضوح اون روز رو میبینم که.... هوا سرد و تاریکه، شوهرم سرکاره، زنگ میزنم به خواهرم بیاد دنبالمون بریم بیرون، میشه تو بچه رو ببری پایین؟ من الان میام... از طبقه ی ششم برم تو تراس و درحالی که نگران پسرم نیستم خودمو پرت کنم پایین... به همین راحتی بهترین روز زندگیم رو میسازم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره منم توتاپیکت بودم...این واقعا مثبته خیالت راحت...فرداصب برو آز بده ...مبارکت باشه مامانی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
مبارکه برا ما هم دعا کن

حتما عزیزدلم

همیشه به وضوح اون روز رو میبینم که.... هوا سرد و تاریکه، شوهرم سرکاره، زنگ میزنم به خواهرم بیاد دنبالمون بریم بیرون، میشه تو بچه رو ببری پایین؟ من الان میام... از طبقه ی ششم برم تو تراس و درحالی که نگران پسرم نیستم خودمو پرت کنم پایین... به همین راحتی بهترین روز زندگیم رو میسازم!
اره منم توتاپیکت بودم...این واقعا مثبته خیالت راحت...فرداصب برو آز بده ...مبارکت باشه مامانی

وای خدا واقعا ممنونم😍😍😍😍😍

انشالله که بارداری فردا برو ازمایش

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

مبارکه انشالله ب سلامتی بغلش کنی.تو رو خدا واسه منم دعا کن این حسو زودتر تجربه کنم😍

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
مثبته مبارکه    

با چه روشی تونستین اینقدر وزن کم کنید؟ چقدر طول کشید؟ 

چه روزهای خوبی😁✌️ من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائلخواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی کهاز بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

ننه شدنت مبارک .... التماس دعا واس امضام

چشم عزیزم مرسی

با چه روشی تونستین اینقدر وزن کم کنید؟ چقدر طول کشید؟ 

با رژیم دکتر تغذیه یکسال طول کشید البته خودمم عجله ای نداشتم الان هم سعی میکنم حفظش کنم اخه حفظ سخت تر از کم کردنه

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

خیلی ممنونم ازتون خانما

انقدر ذوق دارم