سلام خانوما من دیروز تاپیک زدم که شش روزه تاخیر دارم و سینم درد میکنه بی بی چک زدم منفی شد اما بعد چند ساعت هاله افتاد
گفتین فردا دوباره بیبی چک بزنم اینبار بعد یک الی دو دقیقه یه هاله افتاد
یعنی چی🤔🤔
اینم بگم امروز تاخیرم میشه یک هفته
همیشه به وضوح اون روز رو میبینم که.... هوا سرد و تاریکه، شوهرم سرکاره، زنگ میزنم به خواهرم بیاد دنبالمون بریم بیرون، میشه تو بچه رو ببری پایین؟ من الان میام... از طبقه ی ششم برم تو تراس و درحالی که نگران پسرم نیستم خودمو پرت کنم پایین... به همین راحتی بهترین روز زندگیم رو میسازم!
میشه بگی چند سالته و چقدر وقته عروسی کردی؟؟؟ مبارک باشه
بله عزیزم
۲۲ سالمه ۶ ساله ازدواج کردم
همیشه به وضوح اون روز رو میبینم که.... هوا سرد و تاریکه، شوهرم سرکاره، زنگ میزنم به خواهرم بیاد دنبالمون بریم بیرون، میشه تو بچه رو ببری پایین؟ من الان میام... از طبقه ی ششم برم تو تراس و درحالی که نگران پسرم نیستم خودمو پرت کنم پایین... به همین راحتی بهترین روز زندگیم رو میسازم!
به سلامتی مبارکت باشه انشالله خوش قدم و پربرکت باشه
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
به سلامتی مبارکت باشه انشالله خوش قدم و پربرکت باشه
ممنونم عزیزدلم قربونت برم