2777
2789

تو زندگیم تا بیدارم پر از استرس و نگرانی وقتیم می خوام بخوابم همیشه یه چیزی مانع خوابمه . یدفم که خوب میخوابم و چیزیو سرصدایی منو از خواب نمی پرونه یا کابوس می بینم یا بختک میشم .الان خواب دیدم یه مار ترسناک سیاه تو خونه مون بود😣اصلا دیگه میترسم چشممو بذارم رو هم. واقعا ممکنه یه مار سیاه ترسناک از یه حایی وارد خونه م شده باشه؟دلم میخواد پاشم زیر همه وسیله هه بگردم ولی می ترسم. وای فکر کنم دیوانه شدم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خاطره ناراحتی و استرسه ی مدت برو دکتر نیاز بود دارو بخور خوب میشی 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

اره ممکنه بخاطر طلسم باشه

البته انتظار نداشته باش الان همه بیان حرفاتو تایید کنن و بگن اره طلسمه چون اکثریت باور ندارن و حتی ممکنه بلانسبت شما انگ دیوونگی بچسبونن ب ادم

Finally, I"ll win this fight          
من بی نهایت فوبیای مار دارم مار ببینم سکته و مرگ در انتظارمه. از سوسکم‌در حد مرگ میترسم چه برسه مار؟

اصلا مارا با ادم کاری ندارن خو این که میبینی حمله می کنن توی فیلماس وگرنه این فیلماس مستند نگاه کن خیلی بی ازار ترن

مداد سیاه دادن دستمون میگن دنیاتو رنگی کن...!

همش واسه فشار و استرس و ترس از يه مشكلي هست 

من يه مدت خيلي اذييت بودم ميرفتم مشاوره

بهم گفت كه دمنوش استوخودوس به همراه گل گاوزبون و بهار نارنج بخورم هر روز  شبا هم يك فنجان گل گاو زبان دم كرده

اينا همشون براي رفع استرس بوذ و گل گاو زبون قبل از خواب خيلي ارومت ميكنه كه خواب راحتي داشته باشي