2777
2789
عنوان

حلالیت

92 بازدید | 13 پست

از همه ی شما نی نی سایتیای عزیز اگر با کامنتی دلتون رو رنجوندم و دوس دارم این زنجیره ای بشه ک هممون همدیگر رو ببخشیم اگر با حرفی آزرده شدیم❤

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
من دفعه اوله ميبينمتون

من دیدمتون قبلا

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

التماس دعا😔🌸

به نیت حاجتت سوره قدر میخونم😔🌸

دوست داشتی بیا تاپیک آخرم😔🌸🌸

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

😘🌹🌹🌹

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

سرم داره منفجر میشه لعنت به زندگی که اینطوری میگذره.....من موندم ماکه دوست داریم بمیریم چرا زنده ایم بعد خدا جون اونایکه دلشون به زندگی چرا میگیره......مگه مرگ حق نیستم خداااااااایا حقمو میخوام

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
سرم داره منفجر میشه لعنت به زندگی که اینطوری میگذره.....من موندم ماکه دوست داریم بمیریم چرا زنده ایم ...

چی شده عزیزم

هیچی حقمو میخوام شما دعا کن شاید شد

عزیزم برنامه ی زندگی پس از زندگی رو میبینی؟

نه ولی من دوست ندارم اینطوری زندگی ادامه بدم خستم 

بهت پیشنهاد میدم برنامه ی امشبش رو از برنامه تریبیون ببینی حتما.یه پسر جوون تصادفی.دیدت رو زمین تا آسمون تغییر میده