بچه ها برادر شوهرم یکسال پیش از زنش جدا شد و مجدد ازدواجکرده پدرشوهرمو مادر شوهرم همش پشتشن بهش میرسن همهکار براش میکنن از بچه ی خودشونم عزیزتره براشون پیش مادر شوهرم زندگی میکنه.ولی من قبلا اونجا زندگی کردم انقد منو.اذیت کردن از اونجا رفتم البته طلاهامو فروختم امااونو انقد میخوان ک حد نداره مادر شوهرم خیلیبدجنسه اما با این خیلی خوبه پدرشوهرم ک دیگه نگم افتضاح طرفشه چیکارکنم منو بدجوراز چشم انداخته هرکاریکردم نشد فایده نداشت بنظرتون چیکارکنم
بیخیال باش به خودتو شوهرت و زندگیت برس از زندگی دیگران بکش بیرون چون فقط خودتو داری عذاب میدی بقیه هیچیشون نمیشه
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
عزیزم اعتماد ب نفس داشته باش چرا باید غصه اینو بخوری ک اون عزیزه براشون و تو عزیز نیستی تو که خودت و دوست داشته باش و بچسب به زندگیت برای شوهرت عزیز باشی خوبه مادرشوهر کیلو چنده😄😄
شوهرمم همینو میگه اما همش جلو چشممن میگم رفتو امدم خیلی کم کنم کار درستیه
اره اتفاقا کم کن تا از ذهنت بره بیرون
حوصله داریا ول کن اعصاب نازنینتو مشغول اینا نکن
هرکس به دردت خورد توام به دردش بخور و هرکس به دردت نخوردتوام بزارش کنار خیال راحت
وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰ تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی