2777
2789
عنوان

جاری 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونها اگه بخان خودشون کمک میکنن. .حتی اگه بشه بخاطرپسرشون مگه نمیگی طلاهاتو فروختی تا از اونجا رفتی ...

از این میسوزم پس چرا انقدر ب اون کمک میکنن 

با خدا باش پادشاهـــــــــــــــی کن..........
منچیکار کنم چجوری رفتار کنم حداقل انقداذیت نشم

بیخیال باش به خودتو شوهرت و زندگیت برس از زندگی دیگران بکش بیرون چون فقط خودتو داری عذاب میدی بقیه هیچیشون نمیشه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
سرت تو زندگی خودت باشه و حسودی نکن.واسه بقیه خوب بخواه تا محبوب باشی.

اتفاقا همیشه خیرم بهمه رسیده باهمه خوب رفتارکردم میگم حق من این نیست

شاید حفظ ظاهر میکنن.. هرچیم مادرشوهر ماه باشه زندگی پیشش سخته

کی اینو گفته همونقدر که عروس از زندگی پیش مادرشوهر بیزار مادرشوهر هم بیزار ولی مجبوره.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

عزیزم اعتماد ب نفس داشته باش چرا باید غصه اینو بخوری ک اون عزیزه براشون و تو عزیز نیستی تو که خودت و دوست داشته باش و بچسب به زندگیت برای شوهرت عزیز باشی خوبه مادرشوهر کیلو چنده😄😄

بیخیال باش به خودتو شوهرت و زندگیت برس از زندگی دیگران بکش بیرون چون فقط خودتو داری عذاب میدی بقیه ه ...

شوهرمم همینو میگه اما همش جلو چشممن میگم رفتو امدم خیلی کم کنم کار درستیه

شوهرمم همینو میگه اما همش جلو چشممن میگم رفتو امدم خیلی کم کنم کار درستیه

اره اتفاقا کم کن تا از ذهنت بره بیرون

حوصله داریا ول کن اعصاب نازنینتو مشغول اینا نکن

هرکس به دردت خورد توام به دردش بخور و هرکس به دردت نخوردتوام بزارش کنار خیال راحت

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی