2777
2789
عنوان

خون لانه گزینی چطوریه؟

219 بازدید | 13 پست

امروز باید پری میشدم نشدم بیبی چکم زدم منفی بود‌. از امشب لکه بینی دارم صورتی رنگه و مقداری غلیظه.. کیا اینطوری بودنو باردار بودن؟ دعا کنین تو این شب عزیز دوساله اقدامم

لانه گزینی من یه هفته قبل از موعدم بود💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیبی چکت کی مثبت شد؟ من سابقه نداشته پریم انقد طول بکشه همیشه ۲۸ روزه بود امروز ۳۲ روزه

یه هفته بعد از موعدم بی بی چک زدم مثبت شد قبل از اون نزده بودم💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
یعنی تا چندروز لک میبینه ادم؟

من وقتی باردار بودم  ۷ اسفند اقدام کردم  باید ۲۲ اسفند پری میشدم  که شروع شد لکه بینی تا یک هفته فکر کردم پری شدم وکم شدم ۲۹ اسفند بیبی زدم نشون نداد  تا ۱۴ فروردین آزمایش دادم دیدم باردارم  

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
لانه گزینی من یه هفته قبل از موعدم بود💎

سلام خوبین من جلوگیری طبیعی دارم اصلا هم ز دستمون در نرفته

روز ۲۵ دورم یه لک در حد ۳ یا ۴ قطره خون رو دستمال دیدم همزمان بدنم گر گرفته بود و درد شدید تو پاهام داشتم و درد خفیف تو رحمو پایین کمرم فک کردم پریود شدم ولی دیگه تا امروز خبری نیس

امروز ۳ روز از وقتم گذشته هیچ دردی ندارم از پریودی فقط گاهی یه درد تو پاهامو پایین کمرم میپیچه و میره و فقط تخمدان چپم یه کشیدگی مختصر داره که میزنه به پهلو چپم

سینه هام وحشتناک درد میکنه حتی سر دخترم اینطور درد نگرفتن اولین بار اینطور میشن شبا دردش بیشتر میشه 

همشم گرسنمه سرگیجه و سر درد دارم ولی مدام نیست 

امروز صب بی بی چک زدم منفیه 

ممنون میشم تجربیاتتونو در اختیارم بذارید

مامان کوچولو