2777
2789

دو سال قبل خیلی از ته دل دعا میخوندم و روضه میخوندم ولی به حاجتم نرسیدم امسال ایقد نا امیدم که حتی درست دعا نمیتونم بخونم میگم امسالم نمیشه هرکاری میخوای بکن واسه همین همینجوری دراز کشیدم هرچی میخوام بخونم یه حسی نمیذاره فقط جوشن خوندم😔😔😔😔😔😔😔 

خوش به حال همه اونایی که تو خونه خودشون با تلویزیون خودشون دارن دعا میخونن و بیشتر خوش به حال اونایی که بچشونم تو اتاق خوابه 😔

چی شده مگه

من ده ساله از خدا میخوام و هنوز ناامید نشدم 

پر از امیدم

خدا بزرگه

در ضمن شاید به صلاحت نیست 

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده مگه من ده ساله از خدا میخوام و هنوز ناامید نشدم  پر از امیدم خدا بزرگه در ضمن شاید ب ...

سه سال و نیمه خونه مادرشوهرم هسم هیچ سرمایه ای جز فروش رفتن اینجا نداریم چون شوهرم بعد ازدواجمون دوسال بیکار شد هیچی نتونستیم جمع کنیم. همه رو میبینم خونه زندگی دارن ولی من سهمم هیچیه تمام لذت اول زندگیم. گذشت حسرت خوردن یه لیوان اب تو لیوان خودم دارم حسرت خرید کردن برای خونه حسرت همه چی 😔

سه سال و نیمه خونه مادرشوهرم هسم هیچ سرمایه ای جز فروش رفتن اینجا نداریم چون شوهرم بعد ازدواجمون دوس ...

خدا رو شکر کن بعضیا حسرت دارن یه ساعت بتونن بخوابن خدا بزرگه درست میشه صبور باش

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید
خیلی دلم میخواد صبوری کنم ولی واقعا هر لحظه تو ذهنمه روز و شب بهش فکر میکنم 😔

با غصه چیزی درست نمیشه

فقط وضع بدتر میشه

کار کن خودتم

سعی کن شرلیط رو درست کنی

مشاوره برو

فیلم ببین فیلمایی که زندگی های سخت رو نشون میده که اموزنده اس

همه درد داریم نباید تبدیلش کنیم به زجر 

خودتو مقایسه نکن

قانع باش