2777
2789
عنوان

راه حل سفید شدن دندان ها

270 بازدید | 16 پست

دوستان لطفا یه راه حل بدین ک جواب بده 

نگین مسواک روزی دو سه بار چون مسواک هم میزنم روزی دوبار ولی بازم دندونام زرده خمیردندون زغال هم دوماهه دارم استفاده میکنم ولی سفید نشد دیگ نمیدونم چیکار کنم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6252883/سفیدکردن-دندان-عکس

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمک 

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

من همینجا خوندم خانما میگفتن با زرد چوبه مسواک زدیم سفید شده من اکتحان کردم تاثیر داشت

یه چیز دیگه احتمال داره به خمیر دندون دندونات حساس باشن

وچیزای داغ نخور چون باعث زردی دندون میشن

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی💚🙏🏻
خود ذغال بزن میشه مثل گچ

میشه بگی چطوری من دندونام خوبه ولی وسواس دارم که خییلی سفیدباشه  یه مدت افتاده بودتوسرم برم کامپوزیت 

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
میشه بگی چطوری من دندونام خوبه ولی وسواس دارم که خییلی سفیدباشه  یه مدت افتاده بودتوسرم برم کام ...

پودر ذغال از عطاری بگیر بریز روی مسواک بزن به دندونت

خدا جونم شکرت❤
پودر ذغال از عطاری بگیر بریز روی مسواک بزن به دندونت

مرسی عزیزم💓

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪