ddnnyy مدیر استارتر عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 1232 عنوان کمک توروخدا بچه ۷ماهم سرماخورده 89 بازدید | 9 پست سلام پسرم ۷ماهشه سرما خورده تب نداره ولی سرفه میکنه با خس خس انگار سینش چرک کرده چیکارکنم خوب شه میترسم ببرمش دکتر تو این وضعیت 1400/02/14 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abrpary1989 عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 7109 آره عزیزم حتما حتما ببر دکتر باید آنتی بیوتیک بگیره یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 700 ببرش دکتر عزیزم وقت بگیر همون لحظه ورود ببرش داخل یه پارچم بنداز روش ایشالا چیزیش نمیشه ولی حتما ببرش هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14218 بایدببری چه ترسی یعنی کلا بیرون نرفتین تواین ۱۵ ماهی که کرونا اومده به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 700 زیر یک سال داروهای خونگی نمیدن ببرش دکتر حتما هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
ddnnyy مدیر استارتر عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 1232 بایدببری چه ترسی یعنی کلا بیرون نرفتین تواین ۱۵ ماهی که کرونا اومده بیرون رفتیم ولی نه اونجور جاها مثلا مطب و دکترو بیمارستان بخدا چن جام درد میکنه ازترسم نمیرم اونجور جاها
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14218 بیرون رفتیم ولی نه اونجور جاها مثلا مطب و دکترو بیمارستان بخدا چن جام درد میکنه ازترسم نمیرم اونجور ... باید بری چون درد وعفونت اینا اگه بمونه عوارض جبران ناپذیر داره.حتما خودتم جاییت دردمیکنه برو دکترو کوچولو روهم فردا تعطیل پس فردا ببر .لیموشیرین اینا کمی بهش بده اب گرم اینا توشیشه بده بخوره سوپ تا پس فردا شربت بده توهم کامل بده بخوره خوب شع به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
ddnnyy مدیر استارتر عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 1232 باید بری چون درد وعفونت اینا اگه بمونه عوارض جبران ناپذیر داره.حتما خودتم جاییت دردمیکنه برو دکترو ک ... ممنون عزیزم از کمکت اشالا هرچی از خدا بخای بهت بده به حق این شبای عزیز
انیس_مادر_دوقلوها عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 212 از دکتر حتما مشورت بگیر. می تونی مشاوره تلفنی دکتر کودکان هم بگیری. برای من که جواب داد