واسه کسایی دعا کنیم که دلشون پر از تشویش و اضطرابه...اوناییکه اونقدر غم روی دلشون بزرگه که حتی نمیتونن لب به دعا باز کنن...برا کسایی دعا کنیم که پشت و پناهی جز خدا ندارن برا کسایی ک بی دفاع و مظلومن..واسه کسایی دعا کنیم که نمیتونن واسه خودشون دعا کنن من جمله خودم😔
در کنار اون یه دونه صلوات هم برای ظهور و سلامتی پدر عزادارمون امام زمان میفرستی رفیق:)آخه امامی که حاضره خیلی قلبش از شهادت عزیزاش به درد میاد گرفتی ک چی میگم:)انشاءلله خودش نگهدار خودتو خانوادت باشه
یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان میفرستی رفیقم🌻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
براتون صلوات فرستادم ان شاا... حاجت روا به خیر بشی.
لطفا برای منم دعا کنین فردا خدا هوامو داشته باشه به خیر بگذره 😔 یکی دلمو خون کرده باعث همه مشکلاتم شده توروخدا دعا کنین خدا خودش شرشو از زندگی منو همسرم کم کنه که انقدر اذیت نشیم
میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟