2777
2789
عنوان

اینکه عاشق رفیقمم بده؟🥺🥺

2765 بازدید | 109 پست

سلام 

لطفا کسی نصیحت نکنه .فقط بگین کسی هست مث من باشه؟ چجور فراموشش کنم؟ خیلی وابستشم نمیدونم میتونید درک کنید یا نه ولی وقتی نباشه حالم خیلی بد میشه

اینم بگم حسمون دوطرفس

ولی من حسم قوی تره

میشه ی راه حل بدین فراموشش کنم چون واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم😭😭🥺🥺🥺

به هیچکس نیازی ندارم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همه عاشق دوستشونن 

مگه این ک منظورت ی چیز دیگه باشه 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

تمایل به دختر داری یا صرفا از نظر خواهری دوستی صلح و صفا میگی😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

az ch nazar ashgheshi 

mnm too nojvooni ye doost dashtm ashghesh bodm na az  on nazar mese khahr ashghesh bodm

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد✨🌱لیسانس حقوقم و این یکی از افتخاراتم 😎😌.       ...من رای نمیدهم#

شما خانم هستی ؟..رفیقت خانم هست یا اقا؟

چرا می خوای دوست رو باهاش بهم بزنی؟

آدم نمی تونن هر کسی رو اینقدر دوست داشته باشه...اتفاقا به نظر من به عنوان دوست تا آخر عمر نگهش دار