2777
2789
عنوان

موش

70 بازدید | 12 پست

تروخدا بیایید بگید چیکار کنم یه موش اومده تو خونه شب و روز خواب ندارم از استرسش تو کمد دیواریا حتی تا رو میز کنار تختمم اومده دارم دیوونه میشم از دستش شبا بالشت و پتوم تو دستمه از این اتاق به اون اتاق میرم از ترس چیکارش کنم؟؟؟اگه بیاد گاز بگیره کزاز میگیرم یا چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذاشتم ولی نمیوفته توش کم مونده دیوونه شم

بزرگ یا کوچیک

من گذاشتم بعد یک روز دو تا گرفتم

گر سینه شود تنگ خدا با ما هست.گر پای شود لنگ خدا با ما هست.دل را به حریم عشق بسپار و برو.فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
چسب موش گذاشتم ولی نمیوفته توش لعنتی

موش بزرگ فاضلابه؟ 

اگه بزرگه حرکتشون کنده یه گوشه گیرش بندازین و شوهرت یه کیسه باله ای چیزی بگیره جلوش  بره تو کیسه

اصلا تو خونه سم نریزین تو سوراخی جایی میمیره نمیتونی درش بیاری بوگندش بلند میشه

منتظر اتفاقات خوبم 
موش بزرگ فاضلابه؟  اگه بزرگه حرکتشون کنده یه گوشه گیرش بندازین و شوهرت یه کیسه باله ای چیزی بگ ...

یه بار دیدمش کوچیک بود ولی شاید بیشتر از یکی باشه نمیدونم.چسب موش گذاشتم تو اتاقا تا الان که نیوفتاده توشون

یبار دیدمش کوچیکه ولی شاید بیشتر از یکی باشه اخه یه لحڟه صداش از زیر تخت میاد یه لحظه بعد از تو کمد ...

اگه موش کوچیکه که قطعا چسب میگیرتش

مامانم با یه دونه چسب حدود ده تا تو انباری گرفت 😅 اگه بزرگه ولی فایده نداره موهای موش گیر می‌کنه و خودش فرار میکنه به چسب و چندش‌آوره 

چسب رو بذار و خودت یه روز برو خونه مامانت نیا خونه که راحت بیان و برن 

هیچی روش نذار طعمه نمی‌خواد چون بوی آدم رو میگیره میفهمن نمیان طرفش مگر تصادفی بیان 

دو یه تا چسب کتابی بگیر تو گوشه های خونه جایی که می‌دونی مسیرشونه بذار قطعا اگه خونه نباشی گیر میکنن

منتظر اتفاقات خوبم 
اگه موش کوچیکه که قطعا چسب میگیرتش مامانم با یه دونه چسب حدود ده تا تو انباری گرفت 😅 اگه بزرگه ولی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت من مجردم تو خونه بابامم همشم خونه ایم جایی نمیریم روزا نیستش اصن همین که شب میشه پیداش میشه سه چهار صبح من آواره ام از این اتاق به اون اتاق.رو چسب موشا خیار و پنیر گذاشت مامانم کاش زودتر میدونستم میگفتم نزاره شاید واسه همینه نمیوفته توشون