2777
2789

سلام ،مامانم ازسه سالگی متوجه شد که من چشم راستم به سمت بیرون انحراف داره منو پیش چشم پزشک خانوادگیمون برد ایشون گفتن که ۱۸ یا ۱۹ سالش شد بیا عمل کن. من میخوام برم پیش ایشون ولی متاسفانه ایشون فوت کردن. بخاطر همین دنبال یه فوق تخصص استرابیسم خوب هستم میشه لطفا لطفا یه نفر بهم دکتر خوب در این زمینه معرفی کنه؟؟؟🙏🙏🙏بخدا خسته شدم از بس مردم منو مسخره کردن و همچنین خودم از خودم بدم میاد😢😢😢😢 

من  پسرم از چهارماهگی انحراف داره تحت نظر دکتر اعتضاد رضوی بیمارستان خاتم الانبیا مشهد هست مطب شخصی نداره.استاد ومدرس دانشگاه هست کارشمطب خیلی خوبه به پسرم گفته باید جراحی بشه 

من  پسرم از چهارماهگی انحراف داره تحت نظر دکتر اعتضاد رضوی بیمارستان خاتم الانبیا مشهد هست مطب ...

ببخشید من تهرانم میشه شما یه دکتر خوب در تهران معرفی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برو پیش دکتر مصطفی سلطان سنجری، یا دکتر گیتا غیاثی، هر دو فوق تخصص استرابیسم هستن و بسیار کارب ...

ممنون. ببخشید شما تا حالا پیش آقای دکتر سنجری عمل انحراف چشم انجام دادین؟؟؟ ببخشید این سوال رو پرسیدم🙏🙏🙏

دکتر گیتا غیاثی عالیه

دختر من انحراف چشم شدید به سمت داخل داشت بردیم بیمارستان لبافی نژاد با کلی معطلی آخرش گفتن باید یه بار بیهوش بشه که چشمش معاینه بشه بعد دوباره وقت بگیرین برای عمل

ما هم رفتیم پیش دکتر غیاثی ایشون سریع معاینه رو تدی مطب انجام دادن  توی سن یکسالگی چشم های دخترم رو عمل کردن 

خدا رو شکر با همین عمل چشماش کاملا خوب خوب شد

ممنون خب خداروشکر خوب شده😍😍😍❤❤

عزیزم شما عمل کردید؟

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی