2777
2789
عنوان

بشکند دست آن ظالمی که....

127 بازدید | 4 پست

مسجد کوفه در خون نشسته 

فرق حیدر ز کینه شکسته 

گوییا پادشاه دو عالم 

بار رفتن از این شهروبسته 

تیغ کین تا به فرقش اثر کرد 

عالمی خاک غم روی سرکرد

بشکند دست آن طالمی که

بعد ازاین زینب وبی پدر کرد

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

علی ولی اعظم است 

علی وصی خاتم است 

علی شه دو عالم است 

گناه این امام چیست؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

معذرت میخوام ک میام وسط تایپیکتون

پریشونم پریشون امیدم ب دعای خیر شماست

خواهش می کنم دعا کنید شوهرم همینجا ی کار خوب پیدا کنه ک نخواد از ایران بره خواهش می کنم دعام کنید😢

بحق علی که همه ب حاجت دلشون برسن

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معذرت میخوام ک میام وسط تایپیکتون پریشونم پریشون امیدم ب دعای خیر شماست خواهش می کنم دعا کنید شوهر ...

الهی به حق دل شکسته‌ حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها کار همسرت درست بشه 

عزیزم من همیشه با توسل به بانوی دوعالم و مولا علی به هرآنچه که می‌خواستم رسیدم 

امشب توسل کن بهشون مطمئن باش واسطه میشن بین شما و خدا.....