2777
2789
عنوان

دوستم عقده ی رابطه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 26 پست

خانوادش اطلاع دارن؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی ایشالله خدا کمکش کنه من بهش حق میدم ادم تو اون سن خیلی خفن میدونه این چیزارو بعد که بزرگ میشه میبنیه خفن اونیه که پاکه اونیه مه روحش جسمش و الوده نکرده و ورزش درس کتاب تو اینا رشد کرده منم مثل دوست شما تو ۲۷ سالگی فهمبدم ولی دخترمو نمیزارم الوده کنه خودشو به خدا روح ادم مصرف میشه ادما تموم میشن مثل یه خوراکی فاسد میشن خیلی جداب ادمی که باهاش ازدواج میکنی هنوز تموم نشده باشه من و همسرم جفتمون تموم شدیم کلی رابطه اشتباه و تجربه کردیم الان به هم رسیدم دیکه هیچی برامون جذاب نیست هیچی چیزایی که الان تازه باید تجربه کنیم ...

نه مامانش حتی نمیدونه اینترنت داره 

به نظرت شاید انتن بازی باشه 

اما مطمعنا به صلاح دوستته 

یجور که متوجه نشه با خونوادش درمیون بذار وتمام 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

😐😐😐نر باشه خر باشه

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
ای بابا...طفلی حتما کمبود محبت داره...دعاش کن ...یه جوری که دعوا و مرافعه نشه،پدرومادرشو متوجه کن به ...

پدرو مادرشو اصلا نمیشه باهاشون حرف زد از اینان که نمیزارن دختر حتی پاشو بیرون خونه بزاره و مامانش خیلی عصبیه و اینم اخرین بچست که باهم اختلاف سنیشون خیلیییی زیاده 

ازنطر روانی سالم نیست چون ادم برفرض دنبال رابطه هم باشه به هرکس وناکسی اویزون نمیشه متاسفانه عزت نفس واعتماد بنفسش کمه خدا بهش یه عقل درست حسابی بده قبل ازاینکه یه اشتباه جبران ناپذیر بکنه اگه میتونیش ببرش پیش یه مشاور روانشناس کاربلدیا  اگه مادریا خواهرعاقلی داره بهش خبر بده تا کار دست خودش نده 

با همچین ادمی بی ادبی نباشه ولی لطفا دوستی نکن دلم نمیخواد قضاوت کنم ولی خیلی خیلی عقلش کمه خیلی زیا ...

موافقم

موسیقی دردیم و سزاوار سکوتیم          وقتـے ارزش زیادۍ قائل بشـے براۍِ کسۍ که لیاقتش‌و نداره ضربه اۍ میخورۍ که انتظارش‌وندارۍ !                                    من همونیم که اگه بغلش کنـے محکم‌تر بغلت می‌کنه