2777
2789
عنوان

دوستم عقده ی رابطه داره

493 بازدید | 26 پست

آقا من یدوستی دارم تازه 16سالش شده این دوست من همیشه میناله از اینکه چرا دوست پسر نداره چرا شوهر نداره میگه که هرکی بیاد خاستگاریم همین الان زنش میشم بگذریم از اینا با هرکسیم رل میشه بعد یکی دو هفته کات میکنن پسرا باهاش چند دفعه هم با مردای زن دار رفته تو رابطه الانم یه هفتس که با یه مرد که ده سال از خودش بزرگتره رل شده همین دیشب فهمیدیم که آغا داره خیانت میکنه بهش نه با یه نفر با سه نفر حالا هرچی میگم بدوستم این رابطه اشتباهه ازش جداشو گوش نمیده میگه بزار خیانت کنه همین که با منم حرف میزنه مهمه من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی کمبود محبت داره دوستت نیاز به مشاوره داره شدیدا

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

چقد دوست منه دوستت

البته من این دوستمو انداختم سطل زباله 

یاد دورانی که باهاش بودم افتادم

حیثتمو برد تو محل کارمون خاک برسر

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤