2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون بد تر اینه ک دلتنگ کسی باشی ک .. حتی بهت فکر هم نمی‌کنه

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

به نظرم دلتنگی یعنی خدا صداشو نشنوه یا میشنوه جواب نمیده

منم بچم مشکل داره الان ۵ ماهشه ولی عین بچه یه ماهه میمونه نگاه نمیکنه گردن نمیگیره وزن نمیگیره شل و وله فقط گاهی واسه خودش میخنده از یه ماهگی تشنج کرد و دیگه رشد نکرد دور سرشم عین بچه یه ماهه کم آوردم  هرچی هم خدا خدا کردم هیچی به هیچی 

خیلیا هستن که تا بشنون خوشحال میشن ناراحتم که چرا دشمن شادم میکنه من با هیچکی کار نداشتم سرم تو لاک و زندگیه خودمه همش 

رو بچه ها همیشه حساس بودم و برای همه بچه ها دعا میکردم و همیشه از خدا خواستم بچه هام فقط سالم باشن پسرم بزرگه خوبه ولی این اینجوری شد احتمال داره ژنتیک باشه نمیدونم فامیلی منو شوهرم

حال دلم خرابه کارم همش گریست این چند ماه الان دو سه روزه که دارم میزنم به بی خیالی ولی نمیشه نغزم نمیکشه

گاهی میگم خدایا یا خوبش کن یا ببرش دلشو ندارم اینجوری ببینمش

اینجوری بگم لباسای صفرش هنوز سایزشه بدنیا اومد انقد تپل و خوشگل بود زبونزد فامیل بود  سفید و لپو با لباس سرخ

الانم نازه خیلی ولی نمیدونم آینده چی میشه

سعی میکنم قوی باشم و تو جمع خودمو حفظ کنم البته هنوز کسی خبر نداره غیر مادرم و خواهرم و یکی دو نفر همه فکر میکنن ضعیفه

اعتماد به نفس جمع بودن رو ندارم بچه های دیگه همینارو میبینم که میخندن بازی میکنن دلم براش آتیش میگیره 

اینجوری بگم لباسای صفرش هنوز سایزشه بدنیا اومد انقد تپل و خوشگل بود زبونزد فامیل بود  سفید و لپ ...

منم کشیدم این دردوروزایی که بچه خیس عرق میشدوبایدتابش میدادم تاهوابخوره بهش بچه من نوروپاتی بودیعنی بدترین درد😔

به حکمتش دل بسپار!!!!
اینجوری بگم لباسای صفرش هنوز سایزشه بدنیا اومد انقد تپل و خوشگل بود زبونزد فامیل بود  سفید و لپ ...

نوروپاتی یعنی بدن بچه دست بزنی دردمیکنه اون دردمیکشیدجون منومیگرفتن نگونباشه نگومن الان روزی هزار مرتبه میگم کاش بود

به حکمتش دل بسپار!!!!
نوروپاتی یعنی بدن بچه دست بزنی دردمیکنه اون دردمیکشیدجون منومیگرفتن نگونباشه نگومن الان روزی هزار مر ...

نمیدونم والا اخه باشه و تو عذاب باشه چه فایده از صبح بیدار میشه تا شب بیست مدل دارو بعدم هر کاری بخواد بکنه با کاردرمانی و آخرم آینده نداشته باشن

صد بار میگم خوب شه و اگه نشه اصلا نمیخوام اصلا نه ظرفیتش دارم و نه روحیشو ۵ ماهه الان زندگیم جهنمه اصلا صبح نمیخوام پاشم به اون بچم اصلا نمیرسم به همه چی حس منفی دارم فقط سعی میکنم جلو شوهرم و بچم و اطرافیان خودمو حفظ کنم اما سخته و گاهی از یه ور میزنه بیرون

تو کار خدا موندم تو شانس خودم موندم کلی ازدواج فامیلی داریم اینوری و اونوری همه دوتا بچه دارن و همه خداروشکر سالم شانس من اینجوری شد

بازم میگم فقط من اینجوری نیستم خیلیا هستن 

نمیدونم خواهر جان فقط برای هممون صبر میخوام

خدا به قلب هممون آرامش بده

به نظرم شما هم یه کم خرج کن حالا یا ای وی اف یا آزمایش ژنتیک بده و طبیعی باردار شو تا از فکرش در بیای خداروشکر کن که جلو چشمت نیست و عذابشو نمیبینی

نمیگم درد من بدتره ولی اینکه هر روز جلو چشماته و عذاب بکشی خیلی بده

از خدا میخوام هیچ مادری با بچش امتحان نشه خدا بهت صبر بده و دردتو کم کنه ولی اگه بچه دیگه ای نداری حتما بهش فکر کن تا حالت بهتر بشه ایشا

نمیدونم والا اخه باشه و تو عذاب باشه چه فایده از صبح بیدار میشه تا شب بیست مدل دارو بعدم هر کاری بخو ...

آزژنتیک آلمان دادم جوابش هنونیومده به خاطرکرونانمیدونم ماهم همه ازدواج فامیلی درجه یک ولی مانسبتمون دورتره شانس اومدنشست جلودرمااونم ازنوع بختکش خداواسه هیچکس نخواد

به حکمتش دل بسپار!!!!
آزژنتیک آلمان دادم جوابش هنونیومده به خاطرکرونانمیدونم ماهم همه ازدواج فامیلی درجه یک ولی مانسبتمون ...

ایشا.. هنوز جوونی و وقت داری با دقت پیش برو ایشا که خدا یه بچه سالم بهت بده و برات حفظش کنه.

ایشا.. هنوز جوونی و وقت داری با دقت پیش برو ایشا که خدا یه بچه سالم بهت بده و برات حفظش کنه.

بازشمایه بچه سالم دارین ولی من بایدهنوزبدوم ازخیلی های دیگه بهترین ناامیدنشین خدابزرگه

به حکمتش دل بسپار!!!!
بازشمایه بچه سالم دارین ولی من بایدهنوزبدوم ازخیلی های دیگه بهترین ناامیدنشین خدابزرگه

آدم ده تا سالم داشته باشه یدونه ناسالم همشو خراب میکنه میدونم خیلیا بدترین. ولی چون تو فامیل نداریم دوست ندارم سر زبون بیفتم میدونی نگاهها چجوریه دیگه

بعد بعدها واسه پسرم سخت میشه خودمم شاغلم و اینجوری کل زندگیم رو هواست 

درست میگن که پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان

الان فقط امیدم اینه یه معجزه شه و بچم عادی بشه و هر روز براش دعا میکنم

برای همه مادرا دعا میکنم