سلام من امسال می رم متوسطه دو
خواهش می کنم به عنوان بزرگتر یا کسی که تجربه داشته کمکم کنید
دیگه واقعا خسته شدم از این مدل زندگی کردن که نه اعتماد به نفس دارم نه هوش خوبی .خانواده ما تقریبا مذهبی هست برای همین من رو داخل یه مدرسه مذهبی ثبت نام کردن که سطحش از دولتی ها بالا تره و من از پیش دبستانی تا الان اینجام ولی خداییش مدرسه خوبیه ولی اگه کسی مثل من اعتماد به نفس نداشته باشه هیچ وقت بهش کمک نمی کنن که مثل بقیه بشه و وقتی اعتماد به نفس نداشته باشی کمکم روی درست اثر می زاره که بعد چند سال گذاشته
امسال برام وحشتناک ترین سالی بود که داشتم و مدرسه ما دقیقا برعکس سال های گذشته خودش شد😣 مدرسه ای شد پر از استرس و ...
بیشتر هم کلاسی هام و خودم افسردگی گرفتیم . و دفعه آخر هم تا چند روز پیش بود و باز هم دوباره به خاطر مدرسمون امروز افسرده شدم
حالا ربط اعتماد به نفس و افسردگیم اینه که به خاطر آنلاین شدن کلاس ها من چون اعتماد به نفس ندارم باعث شد که بعضی وقت ها با این که سوالی که می کرد معلم از من رو بلد بودم ولی می ترسیدم که اشتباه جواب بدم برای همین یا از کلاس می رفتم بیرون یا کار های دیگه می کردم برای اینکه از جواب دادن در برم و خلاصه اینکه درس رو درست یاد نگرفتن و کار های دیگه باعث شد که افسرده بشم و مادر پدرم می گن حتما باید دهم هم همین مدرسه بری و من واقعا نمی خوام و اگه برم قطعا می دونم برام اتفاق خوبی نمی افته😭
خلاصه می گم که خواهش می کنم راه حلی بدین که حداقل اعتماد به نفس پیدا کنم و امتحان های پایان ترم رو خوب بدم چون واقعا وقتی نا امید باشی از همه چیز دیگه امیدی به آینده ات نداری😔