2777
2789
عنوان

شب قدر

93 بازدید | 22 پست

امشب شب، تعيين سرنوشتمونه توروخدا امشب برام دعا كنيد كه با خير صلاح خدا به حاجتم بررسم خواهش ميكنم خيلي سختي كشيدم امشب منو دعااا كنيددددد لطفاااا😔😔😔😔

خدایا برای همه چی شکرت

حاجت روا شی به حق امام زمان 

میشه واسه منم دعا کنین مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت روا شی به حق امام زمان  میشه واسه منم دعا کنین مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنی ...

حتما عزيزم ان شاءالله مشكلش حل شه براي مشكل مالي چله حشر و و واقعه برداريد نتيجه ميگيريد شما منو فراموش نكنيد

خدایا برای همه چی شکرت

حتما عزيزم ان شاءالله مشكلش حل شه براي مشكل مالي چله حشر و و واقعه برداريد نتيجه ميگيريد شما منو فرا ...

دورت بگردم حاجت روا شی به حق امام رضا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
عزیزم من امشب شمارو فراموش نمیکنم از ظهر به فکرتونم ان شاءالله که حاجت روا بشین به حق آبروی فاطمه زه ...

فداتشممم اذر جووون تو خيليييي خوووبي مرررسي خدا بهت هرررچي ميخاي بده امشب قابل دونستي ويژه برام دعا كن 😘❤️😔

خدایا برای همه چی شکرت

سلام چشم حتما و خواهشا برای ظهور آقا امام زمان و شفای همه مریض ها و من و خواهرم هم دعا کنید بیماریم  مرسی التماس دعا

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
سلام چشم حتما و خواهشا برای ظهور آقا امام زمان و شفای همه مریض ها و من و خواهرم هم دعا کنید بیماریم& ...

ان شاءالله به حرمت فرق شكسته مولا شفا پيدا كنيد عزيزم 

خدایا برای همه چی شکرت