2777
2789

من ی دونه امروز شنیدم

بنظرتون درست خطرناک ریسکش بالاس

ایشون رفیق بنده بودن گیلانی همسرشون واسه شیراز

تو گپ تلگرام باهم اشنا شدن

اگ دیدین بگین زندگیشون چطور میش خوبن

خیلی برام جای سوال؟

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

ما. اون موقع که فیس بوک و نیم باز بود

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بعله دیدم و سن بالا هستن و پولدار.. تو سایت های ازدواجی اشنا شدن ..خوبن با هم

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چ جالب

نوع آشنایی مهم نیست مهم شناخت بعد از اونه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اره یکی از فامیلای شوهرم تو تلگرام باهم اشنا شدن.الان بچه هم دارن.خیلی پسره خوبه خدایی

چ جالب

ولی خطرناک

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

خب نمیشه کلی گفت . یکی ممکنه این مدلی ازدواج کنه و خوشبخت بشه، یکی دیگه نه. قرار نیست همه ازدواج هایی که به روش هست موفق بودن یا نبودنشونم مثل هم باشه که

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
زیاد دیدم  اکثرا خوب شده زندگیمون  اینم یه روش آشناییه دیگه. اینکه زندگیشون چطوری بشه زی ...

برام جالب

اخ الان ادم نمیتونه ب ادم ک میبینه اعتماد کنه

بعد

مجازی