2777
2789
عنوان

تشخیص بارداری روز چهارم لقاح😞

243 بازدید | 31 پست

سلام خانمها من ۵ روز پیش فولیکول ۱۹ داشتم آمپولhcgزدم و کاملا آماده بارداری بودم  حالا به نظرتون با سونو نمیشه متوجه شد که اون تخمکه بارور شده یانه😞😞😞دعوام نکنینااا🙈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز چهارمممممم مگه میشه مگه داریم خود تخمک هم تعجب کرد از این سوال الان بزرگ میشه قابل رویت😅

آخه با سونو واژینا میفهمن اندازه تخمک رو 

میگم شاید متوجه بشن که بارور شده یا نه

خدا کنه یه روز یه هنچین چیزی اختراع شه

ولی من یه بار تو این سایت دیده بودم یه روش خانگی گفته بودن تقریبا سه چهار روز بعد لقاح متوجه بارداری میشی کامل یادم نیست 

فقط اینو یادمه که دراز میکشی و زیر شکم انگشتت رو حول محور ساعت حرکت میدی اگر متورم حس کردی بارداری

خودمم یه چیزی رو تجربه کرده بودم یادمه قبل پریودی رو شکم که  دراز میکشیدم حس میکردم زیر شکمم یه چیزی ورم کرده نگو حامله بودم

آخه با سونو واژینا میفهمن اندازه تخمک رو  میگم شاید متوجه بشن که بارور شده یا نه خدا کنه ی ...

چرا میشه من آمپول زدم روز چهارم یا پنجم بود گفت برو سونو رفتم گفت بالغ شده اما خب نگرفت چون مشکل داشتم

چرا میشه من آمپول زدم روز چهارم یا پنجم بود گفت برو سونو رفتم گفت بالغ شده اما خب نگرفت چون مشکل داش ...

اره مال منم بالغ بود آمپولhcgزدم که ازاد شه   حالا نمیدونم ازاد شده جذب شده یا بارور 

نگران اون فولیکولمم😅😣😂 به زور درستش کرده بودم😣😣😣😂😂😂

آخه با سونو واژینا میفهمن اندازه تخمک رو  میگم شاید متوجه بشن که بارور شده یا نه خدا کنه ی ...

قدیما ماما خانگی بود اونا با چک کردن دهانه رحم میفهمیدن طرف حامله هست

یعنی به محض بارداری دهانه رحم بسته میشه

سونوی واژینال هم میتونه اوایل احتمال بارداری رو با توجه به ضخامت اندومتر بگه اما خوب یه هفته ده روز بعد اگه تست خون بدین مشخص میکنه 

مثلا یکی از دوستام میخواست برا عکس برداری دندان بره قبلش رفت تست داد دید مشکوک به بارداری هست تقریبا یه هفته بعد رابطه شون بود

ولی من یه بار تو این سایت دیده بودم یه روش خانگی گفته بودن تقریبا سه چهار روز بعد لقاح متوجه بارداری ...

عه اخه من میترسم دست بزنم همش حس میکنم حاملم فشار بدم دست و پاش میشکنه

خیر ندیده دکتر اینهمه سال منو دور خودم چرخوند هی آمپول داد با قرص بعد فرستاد سونو که میگفتن تخمکات بالغن اما نمیگرفت دکترم رو عوض کردم همون لحظه فرستاد عکس رنگی گفت چرا ازاول نفرستادنت عکس رنگی گفتم چون گاو بودند دکتر نبودند تو عکس مشخص شد یکی از لوله هام بسته اس نمیگیره یا اگه بگیره باز میشه 

عه اخه من میترسم دست بزنم همش حس میکنم حاملم فشار بدم دست و پاش میشکنه

ایشالله که حامله باشی اما هنوز دست و پاش شکل نگرفته نگران نباش

من تا سه ماهگیم به شکم میخوابیدم اخه عادت داشتم