2777
2789
عنوان

چیکار کنم ناخنام نشکنه

275 بازدید | 20 پست

آخرین بار یادم نیست کی ناخنامو با ناخن گیر گرفتم ولی همیشه کوتاهه یذره هم بلند نمیشه مدام میشکنه. کاشت هم نمیخوام انجام بدم بخاطر کرونا آرایشگاه نمیرم. 

به جز زینک خوردن راهی بلدید؟ 

( کمبود کلسیم و ویتامین دی هم تازه فهمیدم دارم میتونه از اون باشه؟ دارم قرصش رو میخورم)

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

اره کلسیم و زینک پلاس بخور..

به ناخناتم هر شب وازلین بزن تقویت میشن

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیرویت نوردم واس موهام ولی خعلی ناخن هامو محکم کرد تا این حد ناخنام بلند شد😂دیگه خودم گرفتمشون

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
بیوتین برا ناخن عالیه پودرسنجد بریز تو شیر هر روز بخور.برا محکم شدن استخون و ناخن

خود سنجد رو پودر کنم ؟ اخه پودر هسته سنجد هم شنیدم . خودش یا هستش؟

من هیرویت نوردم واس موهام ولی خعلی ناخن هامو محکم کرد تا این حد ناخنام بلند شد😂دیگه خودم گرفتمشون

چه ناخنای قشنگی😍 هیروویت رو چند خریدی؟ بسته اش نارنجیه؟