2777
2789
عنوان

کیا سه تا بچه دارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 35 پست

اومدم بگم خوشا بحالتون🥺

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=188796872]بچه ها اونایی که ۳تا بچه دارید  بیاید یه تاپیک باحال بزنیم هروز بیایم حرف بزنیم 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 ...[/QUOT

اره مخصوصا کاراشونو😊😊

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
🤣🤣بچه ها شیرینن

خیلی من الان یه دختر دارم ۴سالشه هم رفیقمه،هم سنگ صبورمه،هم باهاش حالم بیسته.توی شهر غریب مونسم شده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

همین چند روز پیش نصف هندونه رو گذاشتم جلوشون قاشق دادم دست دوتا ، داشتم فیلم می گرفتم دیدم دختر بزرگم  داره به ابجیش اب هندونه میده    

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
خیلی من الان یه دختر دارم ۴سالشه هم رفیقمه،هم سنگ صبورمه،هم باهاش حالم بیسته.توی شهر غریب مونسم شده

اخی الهی برات همیشه بمونه 😊😊😊

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
دست تنهایی یا کمک داری؟

تنهااصلا کمک ندارم سومی رو که باردار شدم کرونا شرع شده بود تنهای تنها کارامو کردم قرنطینه کامل حتی زایمان بدون همراه با شوهرم بودم  و خونه اومدم بلافاصله شروع کردم به کار اصلا استراحت نداشتم