2777
2789
اگر کرم بزنی عفونت نداره درد هم دوساعت بعدش داره و تا دو روز گس هست تمام

شما میتونی روش بخابی؟ یا راحت حمام کنی چون دوستم الان ۲ماهه زده میگ هیچ کاری نمیتونه بکنه بخاطر پوستشه یا طرف که بلد نبوده بزنع؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میتونی روش بخابی؟ یا راحت حمام کنی چون دوستم الان ۲ماهه زده میگ هیچ کاری نمیتونه بکنه بخاطر پوست ...

احتمالا عفونت کرده چون دردش از عفونته.

من یه هفته درد جزعی داشتم .بد دیگ تا یه ماه طول کشید عادت کنم بهش ماله من اندازه نگین کوچیکه 

اوایل خیلی باید مراقب باشی خدای نکرده عفونتو زخمی نشه چون دیده بودم ناف یسریا باد کرده بود

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
احتمالا عفونت کرده چون دردش از عفونته. من یه هفته درد جزعی داشتم .بد دیگ تا یه ماه طول کشید عادت کن ...

یعنی دیگ بعد یه هفته هیچ درد و اذیتی نداشت واست؟

من کلا وقتی پرسینگ میزنم خیای مراقبت میکنم اینم مطمئنم عفونت نمیکنه