2777
2789

بابام سربازیشو تو سپاه گذرونده ولی بعد اومد بیرون بهش پیشنهاد کار دادن قبول نکرد خلاصه سئوالی داری بپرس شاید توانستم😁

حالا که رسیدی اینجا و داری امضامو میخونی، یه شاخه صلوات سهمِ خودت. بفرست برا تعجیل ظهورش:)!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر من تازه رفته از الان حالم بده. قراره خیلی وقت پیشم نباشه  شما شرایط تون چجوری بود

اولاش سخته شوهرمن وقتی امد خواستگاریم ده سال سابقه کار داشت دیگ‌جاافتاده راحتتره ولی ی وقتایی ماموریت میره سخته یا مثلا شب شیفته نمیذاره تنها خونه بمونم میگ افسرده میشی باید برم خونه مامانم بعضی وقتا مامانم نیستن سخت میشه مجبورم برم پیش مادر شوهرم

وگرنه از نظر بیمه و مزایا خوبه خداروشکر

یک روز درمیون خونه ست .روزی هم که سرکاره ساعت ۸شب خونست  مگرابنکه اماده باش باشن مث شبای احیا م ...

بچه ام دارید ؟

خیلی سخته مخصوصا ک تنها باشی. دو روز ی بار در حد چند ثانیه حرف می‌زنیم. حال‌ام ک قراره چند وقت نیاد دارم دیوونه میشم.اخه تازه ازدواج کردیم خیر سرمون😞

اولاش سخته شوهرمن وقتی امد خواستگاریم ده سال سابقه کار داشت دیگ‌جاافتاده راحتتره ولی ی وقتایی ماموری ...

خوشبحالت شوهر من تازه رفته. آموزشیه . 

من واقعا نمیکشم تنهایی رو. 😭😭😭😭

نمیدونم چکار کنم.