2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

249 بازدید | 34 پست

من تو دوران دوستیم با دوس پسر سابقم یه بار بی مناسبت همینجوری یه تیشرت گرفتم براش خلاصه گذشت تا اینکه ما تموم کردیم چهار ماه پیش 

الان این یه عکسی گذاشته پروفایل هم واتساپ و هم اینستا و حتی پستش هم کرده با همون لباسی که من گرفتم 

برداشتتون از اینکارش چیه؟

من خودم که اصلا نمیفهمم چرا اینکارو کرده 

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

لباس کم اورده😐😂

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا اتفاقیه یا عمدیه که برگرده بهت

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

اونکه لباسشه پوشیده شاید عمدی نبوده عکساش خوب افتاده.... تو که باهاش تموم کردی چرا هنوز چکش میکنی ؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
شما خودتونو کوچیک نکنید اگه.تمایلی داشتن خودشون برمیگردن

من بمیرم هم پیامی چیزی نمیدم اصلا 

اصن من خودم تموم کردم فقط واسم عجیبه واقعا چون من خودم عمرا اینکارو کنم لباسی که اون گرفته رو بپوشم عکسشم بزارم پروفایلم 

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
فکر نکنم بعد از چهار ماه چیزی یادش بیاد از شما اون عکس رو هم همینطوری گذاشته ولی شما چرا درگیرشی هنو ...

وا مگه آلزایمر داره😐😐

من واقعا اسمشو نمیزارم دوس داشتن چون من خودم تموم کردم باش فقط هنوز درگیرم بلاخره یه سال با هم بودیم 

اونکه لباسشه پوشیده شاید عمدی نبوده عکساش خوب افتاده.... تو که باهاش تموم کردی چرا هنوز چکش میکنی ؟

اخه خیلی عجیبه برام 😕

از سر کنجکاوی فقط