2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از سادگی ازدواجم..

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 78 پست

ما انگشتر نشون رسم نداریم فقط حلقه

نمی‌دونم چرا من اصلا به این چیزا فکر نمیکردم،همه چیز هم خوب برگزار شد تازه من به شوهرم میگفتم جشن عقد نگیریم ولی قبول نکرد

انشاالله خوشبخت شید،ارزش زندگی به این چیزا نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه میگن حتما باید نشون بخرن! من میگفتم نشون نقره بگیر حلقه ی چیز خوب میگن نه

کی میگه؟

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
اول به ارزو نرسیدناته  متاسفانه زندگیا سخت شده مردها هم سخته براشون حتی پولدارترین الان فکر کرد ...

نه ولی همین که یه خونه و یه ماشین داشته باشیم خوبه!

الان هییچییی نداره هیچی محض

بچه ها برام دعا کنید شوهرم ی کار خوب همینجا حداقل تو ایران پیدا کنه ک نخواد ازم دور بشه😢

بحق علی ک همه ب حاجت دلشون برسن

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش
ما انگشتر نشون رسم نداریم فقط حلقه نمی‌دونم چرا من اصلا به این چیزا فکر نمیکردم،همه چیز هم خوب برگز ...

من مثل تو بودم ولی الان یکم پشیمونم نه بخاطره پول

چون توقع پایینم بهشون این حس رو‌داد که بی ارزشم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

من اگه برمیگشتم عقب اصلا انگشتر نشون نمیخریدم. هیچوقت استفاده نمیشه. مگه آدم دو تا انگشتر میذاره دستش؟ یه حلقه خوب بخر. نشون رو یه نقره ای بردار واسه بستن دهن فک و فامیلا. بازم به نظر من اصلا مهم نیست

خانوادش و خانوادم

نیاز نبود برای کسی توضیح بدید

نمیتونه قرض بگیره؟

اسی ب نظر منم نشون نخر تو این کرونا ک کسیو نمیشه دعوت کرد بیان نشونتو ببینن  همشو بدع ی حلقه خ ...

انقدر این سه سال کارایی براش کردم ک هم خودش هم خودم مطمئنم دوس داریم همو

نمیگم که به خاطر اینا ولش میکنم!

ولی دلم میگیره منم دلم میخواست دستم باز باشه تو خرج کردن

نیاز نبود برای کسی توضیح بدید نمیتونه قرض بگیره؟

آخه خانواده ی اون نمیدونن در ارتباطیم که

رفتن بخرن

بعد ب من گفت بیا انتخاب کن هرچی میخوای بخریم

اونی ک نباید در جریان می بود منم مثلا:))

انقدر این سه سال کارایی براش کردم ک هم خودش هم خودم مطمئنم دوس داریم همو نمیگم که به خاطر اینا ولش ...

میفهمم

آخه خانواده ی اون نمیدونن در ارتباطیم که رفتن بخرن بعد ب من گفت بیا انتخاب کن هرچی میخوای بخریم ا ...

وا دندون اسب پیش کشیو که نمیشمرن

ولش کن بزار بخرن بعدم بگو برای حلقه بره قرض کنه سال دیگه پول اومد دستش پس بده