2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از سادگی ازدواجم..

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 78 پست

عزیزدلم منم این روزارو گذروندم همسرم وقتی اومد برای خاستگاری و نامزدی تازه ماه اولی بود ک رفته بود سرکار گفتم بهش منم میبری انگشتر نشون رو خودم انتخاب کنم گفت نه راستش میخام برم کوچیک ترینشو بخرم دیگه برای چی بیای و من واقعا دلم شکست اما گفتم باشه منم ببرم باهمدیگه میخریم و ی انگشتر سبک ک دو یا س گرمه خریدم ولی شکلش جوریه ک خیلی سنگین ب نظر میرسه حلقه هم ی چیز معمولی برداشتم سرویسمم نقره گرفتم...الان ک از اون روزا گذشته اصلا ن انگشتر مهمه ن حلقه ن هیچی فقط عشقی ک بینمونه هنوزم تازه اس و همسری ک قدر فداکاریامو میدونه پس توام بیخیال حرف مردم باش و نزار همسرت خجالت بکشه قطعا بعدا برات جبران میکنه اگر دوسش داری ب این چیزا فکر نکن نزار شوق بهم رسیدنتون با این چیزا خراب شه❤🌹

این یکی از ترسای منه ک نکنه انقدر ساده بگیرم که اینطور فکر کنن مثلا حتی برای مهریه من میگم 110 تا ب ...

چی بگم والا

خدا همه جور بنده ای داره

کسی که احترام گذار نباشه با سخت گیری هم احترام گذار نمیشه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ببخش دخالت میکنم بگو هرچی خواهرات میگه همونو بنداز من خودمو خیلی بی ارزش کردم تا تقی ب توقی میخو ...

بابا مشکل من بابای خودمه که میگه 14 تا:))

اون طرف هنوز حرفی نزدن ولی مهر عروس بزرگشونم 700 تاس

من میگم 110 تا کافیه نمیخوام انقدرم سنگین باشه

ولی بابام گیییر داده 14 تا!

عزیزدلم منم این روزارو گذروندم همسرم وقتی اومد برای خاستگاری و نامزدی تازه ماه اولی بود ک رفته بود س ...

چقدر خوب بود:)

مرسی که اینارو گفتی واقعا روحیه گرفتم

ایشالا عشقتون همیشه جاری و تازه باشه:))

میفهمم چی میگی،خیلی بده آدم به خاطر شرایط توقع شو کم کنه بعد به حساب بی ارزش بودنش بزارن،اگه الان دا ...

داشتن دوست نداشتن خرج کنن

۱۰ سال گذشته من بهشون فهموندم ادم محترمی هستم اوناهم رفتارشون درست شد

ولی نتونستم با خودم کناربیام که چرا باهام عین بیوه ها رفتار کردن بهشون گفتم میبخشمتون اما دیگه نمیتونم ببینمتون خاطرات ازارم میدن

فکر کن پدرشوهرم زنگ زدبود به عمه شوهرم که زنگ بزنه به مامانم بگه میخواد بره ارایشگاه چیکار...

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
کاش واقعا ادم هیچوقت اینارو یادش نره.. من برای خودم چندان مهم نیس میگم یادم میره! ولی اطرافیان به ش ...

یادشون میره عزیزم 

نه خودش و نه خانواده اش هیچوقت به یاد نمیارن که شما بخاطر دست تنگی اونا توقعت رو کم کردی ، البته اگه نامزدت استثنا باشه و یادش بمونه

همسر من تو اون روزای نخر نخر و کم بخر ، الان برمیگرده میگه اشتباه کردی نخریدی، به همین راحتی😊

هنر زندگی کردن اینست که لذت را در ساده ترین و معمولی ترین اتفاقات پیدا کنیم...
یادشون میره عزیزم  نه خودش و نه خانواده اش هیچوقت به یاد نمیارن که شما بخاطر دست تنگی اونا توق ...

واسه اونجور آدمی اتفاقا باید ادم بخره

نمیدونم امیدوارم نامزد من اینطوری نشه

ولی اگر بشه تو ازدواج سرش درمیارم

دوس داشتی به آرزوهات می‌رسیدی ولی شوهرت باب میلت نبود

اگر واقعا ندارع و هم همدیگه رو دوست دارین اصلا مهم نیست چی دستته ،عروسیت کدوم تالاره 

بخدا دو سال از ازدواجتون بگذره هیچکس یادش نیس تو چی دستت بوده ،خودتم آنقدر گرم زندگی میشی ک اینا برات عادی میشه 

از این دوران تکرار نشدنی ت لذت ببر بجای فکر کردن به فانتزی هات 

شوهر منم میگفت رسم نداریم 

اونموقع باید میگفتم  بر اساس رسوم عروس پیش میرن 

ایندفعه گفت رسم نداریم بگو ما داریم

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا

عشقم اصلا به اینا فک نکن ایشالله خوشبخترین بشی من بعد ۸ سال به عشقم رسیدم به خدا یه لحظه کنار عشقت بودن به همه اینا میارزه من پول نشون از مامانم قرض کردم حتی شوهرم پول نداشت نشون بخره واسه حلقم به شوهرم گفتم نقره بخر کسی نفهمه نمیخوام الان بخوای از پس انداز بدی گفت نه رفت به مامانم گفت نیلو اینجوری میگه ولی از زیر سنگم بشه پول حلقرو جور میکنم از پس انداز مجردیش داد پول حلقهارو سال ۹۸ فروردین عقد کردم دوتا حلقه شو ۴۲۰۰ به خدا الان انقد کنار شوهرم حالم خوبه که هیچی مهم نیست باورت میشه حتی جهازم داریم دوتایی میخریم 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

مگه واسه پول داری زنش میشی؟

چه ربطی داره خب انقدر در توانشه

بعدم والا کمم نیس

من خودم حلقه م نقره س....مگه عشق به طلاس

عشق باید تو قلبت اتفاق بیوفته عزیزم

اگه اینطوری نیستی پس عاشق نیستی 

بنظر من یه حلقه ارزش اینو نداره ک انقدر کشش بدی و نرید سر زندگیتون...ساده بگیر برو سر خونه زندگیت